27 de setembre de 2020 27/9/20

La regidoria de Festes obri el termini per a la presentació del cartell anunciador de la Misericòrdia

La regidoria de Festes obri el termini per a la presentació del cartell anunciador de la Misericòrdia - (foto 1)

  La regidoria de Festes de l'Ajuntament de Borriana ja ha obert el termini de presentació dels cartells anunciadors de les pròximes festes patronals de la Mare de Déu de la Misericòrdia que cada any se celebren durant la primera setmana de setembre en la ciutat. Tal com ha explicat la màxima responsable de l'àrea, Lluïsa Monferrer, "hem decidit avançar bastant el termini de presentació d'obres per diversos motius; primer per intentar tenir seleccionat el cartell guanyador abans de l'estiu per a evitar que els períodes vacacionals puguen deixar fora a algun dels artistes que decidisquen participar; i per un altre per a donar més temps a eixos mateixos artistes a dissenyar, elaborar i presentar els seus cartells en el registre municipal".

  El termini de presentació dels treballs que opten a ser el cartell anunciador de les pròximes festes de la Misericòrdia es tancarà el pròxim dia 9 de juny, quan s'haja alcançat un mes des de l'inici del període de recepció. A més, tal com també s'estableix en les bases del concurs, es lliurarà un premi per valor de 300 euros a l'autor o autora del cartell triat pel jurat especialitzat, a més d'un esment d'honor o accèssit per al segon.

  Tal com s'especifica en aquest tipus de concursos cartells, el jurat tindrà en compte tot un seguit de característiques a l'hora de triar al cartell guanyador, tals com l'originalitat, l'impacte visual, l'eficàcia anunciadora i informativa, així com la qualitat gràfica de l'obra. L'única condició per al disseny és que incloga la llegenda "FESTES DE LA MISERICÒRDIA 2017. BORRIANA", a més de presentar-ho en dimensions de 45 x 65 i sense marges.

   1 comentari
  pa flipar
  pa flipar
  10/05/2017 10:05
  jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj

  Después de hacer el ridiculo por segunda vez, la última con el cartel de cruces de mayo. ya puedes sonreir ya.

  Pujar