18 de setembre de 2020 18/9/20

C's reclama solucions per als treballadors de Acister a Borriana

C's reclama solucions per als treballadors de Acister a Borriana - (foto 1)
  • La diputada, Cristina Fernández, afirma que "les empreses que tenen contractes amb l'Administració pública han de ser exemplars"

La diputada de Ciutadans (C’s) en la Diputació Provincial de Castelló, Cristina Fernández, ha reclamat "solucions per als treballadors de Acister a Borriana que porten mesos treballant sense cobrar". En aquesta línia, cal recordar que Acister De Serveis, S.A és una empresa encarregada del servei de neteja i bugaderia de la residència de la tercera edat de la localitat i que acumula retards del pagament de nòmines als seus treballadors.

Fernández, que s'ha reunit amb els treballadors afectats acompanyada de la portaveu de C's a Borriana, Maria Jesús Sanchís, ha manifestat que “reunir-se amb els afectats és el primer pas, perquè en coordinació amb el grup dels Corts i des de Diputació, cerquem la millor fórmula per a acabar amb la situació d'aquestes famílies”. En aquest sentit, la diputada ha declarat que “les empreses que tenen contractes amb l'Administració pública han de ser exemplars i aquesta no ho és, per la qual cosa caldrà estudiar la manera de prendre cartes en l'assumpte".

D'altra banda, Sanchís, ha agraït “la implicació i el recolzament de diputats autonòmics i provincials per a donar veu a aquestes famílies”, i ha desitjat que “acabe prompte el calvari que estan patint els treballadors i les famílies pels mesos que han treballat i no han cobrat”.

Pujar