24 de novembre de 2020 24/11/20

El PP reclama responsabilitat a l'alcaldessa de Burriana i que ajorne els concerts pel Covid

El PP reclama responsabilitat a l'alcaldessa de Burriana i que ajorne els concerts pel Covid - (foto 1)
  • Els populars reiteren en el ple la seua petició a l'alcaldessa per prudència tal com han fet els ajuntaments del voltant i recorden el molt que ha patit la ciutat

Responsabilitat, prudència i sentit comú. Això és el que ha demanat el portaveu del PP a Burriana, Juan Fuster, a l'alcaldessa de la localitat, la socialista María José Safont, davant la intenció de celebrar concerts per a 800 persones, com a alternativa a les festes de la Misericòrdia.

El dirigent popular ha assegurat que “pensem que donada la situació actual i la xifra de contagis que no per a de créixer, pensem que el més prudent i el més responsable és que s'ajornen” i que no expose a Borriana a riscos innecessaris.

L'alcaldessa, qui va reunir a tots els grups al juliol per a anunciar la cancel·lació de les festes, ja havia iniciat l'organització d'aquests mega concerts per a 800 persones, però no ho va dir als grups polítics.

Fuster ha recordat, a més, “que la situació del mes de juliol no és l'actual respecte als contagis per Covid-19” i ha assenyalat que “pensem que Borriana ja ha patit bastant” durant la pandèmia com per a ara “ser els únics que mantenen actes amb centenars de persones”.

El portaveu dels populars ha recordat que “a nosaltres ens agrada la cultura, ens agraden els concerts i de fet vam portar l'Arenal Sound, però entenem que ara no és el moment” pel que han posat damunt de la taula la possibilitat que s'ajornen.

Cal recordar que els ajuntaments de voltant han eliminat de les seues agendes aquest tipus d'actes per prudència: Onda ha suspés la Fira i destinarà els diners a mesures anti Covid; Vila-real tan sols realitzarà actes en homenatge a la patrona amb aforament limitat; Castelló ha suspés grans esdeveniments… Fuster considera que “el paper d'una administració, d'una alcaldessa, és vetlar pel bé comú i la cura dels seus veïns, no exposar-los a riscos innecessaris”.

Pujar