30 de setembre de 2020 30/9/20

El PP reclama al PSPV que"defense al comerç amb la convicció en la que s'ha pujat el sou"

El PP reclama al PSPV que"defense al comerç amb la convicció en la que s'ha pujat el sou" - (foto 1)
  • L'edil del PP, Álex Clausell, considera que Borriana ha de deixar de baixar les persianes dels negocis amb “un projecte integral que promocione l'oferta local”

El Grup Municipal del Partit Popular a Burriana ha animat al PSPV a defensar el comerç de Borriana amb la mateixa convicció amb la qual s'ha pujat els sous. “Aquest estiu PSPV i Compromís van pactar un increment de les seues nòmines de 100.000 euros. Seria interessant que aqueixa entesa dels dos partits que tan prompte van aconseguir un acord es traduïra també en mesures directes a sectors que necessiten suport i promoció per a créixer”.

Alejandro Clausell, regidor del PP a l'Ajuntament de Burriana, ha posat en valor la “qualitat, oferta i diversitat de productes que s'ofereixen” a la ciutat “com un aparador únic que mereix rebre el màxim suport de les institucions”. En aquest sentit, “seria convenient traçar un pla integral que aplicara mesures pràctiques que demanda els comerciants per a garantir que el comerç a Borriana creix i no mor”.

Lamentablement, tal com ha assenyalat Clausell, “hem vist en els últims anys com molts negocis de la ciutat baixaven la persiana i tancaven una activitat que ha sigut exemple de riquesa i serveis per a tota la població”. En opinió del regidor, “creiem que tancar un negoci sempre és una mala notícia i des de l'ajuntament s'hauria d'actuar no sols per a traçar un projecte que promocionara l'oferta local, sinó que també recolzara l'emprenedoria per a garantir creixement i desenvolupament”.

Tal com ha declarat el regidor, “en el pressupost de 2020 tornem a trobar a faltar aqueixes mesures que es traduïsquen en millores per a Burriana”. Per aquest motiu, “des del PP continuarem alçant la veu dels comerciants per a reclamar el suport institucional que afavorisca l'oferta i l'activitat”. Perquè, tal com ha declarat Clausell, “Burriana ha sigut motor del comerç i ha de ser capaç de tornar a ser-ho si els qui estan al capdavant del consistori es preocupen més per les necessitats del carrer que per les seues pròpies”.

Pujar