26 de novembre de 2020 26/11/20

El PP reclama un pla de promoció en mitjans per a posar en valor el lideratge del comerç a Burriana

El PP reclama un pla de promoció en mitjans per a posar en valor el lideratge del comerç a Burriana - (foto 1)
  • Fortea (PP) considera “urgent reactivar a les pime i recuperar el model d'èxit que va forjar Borriana. Cal reservar una partida i treballar de la seua mà”

El Grup Municipal del Partit Popular a Borriana proposarà al PSPV de la ciutat traçar un programa de reactivació per a comerços i pime que evite “el desastre econòmic una vegada superem la pandèmia”. Entre les accions a emprendre es troba la de dissenyar una estratègia promocional en mitjans de comunicació de la mà dels professionals i reservar, per a això, una quantia en el pressupost vigent. “En un moment dramàtic per al xicotet comerç de Borriana, és fonamental establir un pla que reactive a les pime i recupere el model d'èxit comercial que va ser emblema de la nostra ciutat. I per a això s'ha de crear una partida i donar veu als comerciants”.

María José Fortea, regidora del PP a Borriana, ha posat en valor la varietat, excel·lència i qualitat del comerç de proximitat com a “valors que en aquests moments s'han de posar en relleu amb una campanya que es replique en els mitjans de comunicació”. “Estem travessant una crítica situació econòmica que mereix dels qui governen el màxim suport per a evitar que les pime acaben precipitant-se al buit. Cal projectar la qualitat de la nostra oferta a tots els nivells: televisió, premsa i ràdio”.

Així ho ha considerat el PP, que des que el passat 14 de març es va decretar l'estat d'alarma ha reivindicat de manera expressa la urgència de “rescatar l'activitat comercial per a evitar que la pandèmia es traduïsca en ruïna econòmica per a les famílies de Borriana”.

En aquest sentit, les mesures fiscals propostes per a donar oxigen a famílies i comerciants, així com les bonificacions per a negocis i pime, unides a les accions dirigides a autònoms “segueixen sense adoptar-se a Borriana malgrat les reiterades demandes que hem traslladat a PSPV i Compromís”.

“Aquesta és una més”, ha considerat Fortea. “Una acció que suma i fa costat al comerç, que permetria posar en valor als negocis de la ciutat, donar a conéixer la seua activitat, la seua oferta de productes, la seua presència... En definitiva recordar-li a la població que el comerç segueix ací, més viu que mai i amb unes ganes tremendes de prestar servei a la ciutadania”. “Només els fa falta el suport econòmic per a posar-los en valor, per a reivindicar el seu lideratge i recuperar aqueix model d'èxit que va posar a Borriana al capdavant de l'oferta de serveis, productes i activitats i que ara ha de tornar a brillar. Desitgem que el PSPV atenga la urgència, és vital”.

Pujar