4 d’agost de 2020 4/8/20

Quan i on obrirà l'esperat autocinema d'estiu de Borriana?

Quan i on obrirà l'esperat autocinema d'estiu de Borriana? - (foto 1)
  • Ja se sap la data d'obertura i el lloc en el qual s'instal·larà

  • La proposta d'oci anirà acompanyada d'una altra per a dinamitzar l'hostaleria de la zona

MÉS FOTOS
Quan i on obrirà l'esperat autocinema d'estiu de Borriana? - (foto 2)
Quan i on obrirà l'esperat autocinema d'estiu de Borriana? - (foto 3)

Burriana ultima l'obertura del seu primer autocinema d'estiu, que serà a més el primer en tota la província de Castelló. Elperiodic.com ha pogut saber la data i ubicació definitiva d'aquest pla que ha generat gran expectativa entre els veïns de la localitat i de pobles veïns. L'autocinema obrirà les seues portes diumenge que ve 12 de juliol i se situarà en la zona marítima al costat del càmping que albergaria l'Arenal Sound, junt a la terrassa El Pilón.

Així ho ha explicat la regidor de Turisme, Sara Molina, en declaracions a aquest digital. L'espai tindrà una capacitat d'aproximadament huitanta vehicles i estaran marcats els espais destinats a cada vehicle per a evitar aglomeracions. Molina ha donat alguns detalls més sobre aquesta oferta d'oci estival que està encara tancant el consistori: es projectarà una pel·lícula cada sessió -durant set diumenges consecutius- i s'instal·larà la pantalla més gran que existeix ara mateix en el mercat.

Packs autocinema per a dinamitzar l'hostaleria de la zona

Preguntada per si es destinarà algun espai per a restauració, food trucks o begudes, Sara Molina descarta que vagen a instal·lar-se ja que es proposarà als hostalers de la zona que preparen un menú específic: “Seria una espècie de pack autocinema, amb creïlles i hamburguesa per exemple, perquè els veïns o gent d'altres pobles que vaja a anar al cinema puga comprar-se ací el sopar. Amb aquesta mesura es busca estimular l'hostaleria de la zona”, detalla la regidora de Turisme a elperiodic.com.

Caldrà reservar amb antelació per a poder accedir a l'autocinema? De moment no es contempla aquesta possibilitat, encara que s'estudiarà en funció de la resposta de les primeres sessions: “Encara no sabem l'acolliment que tindrà però pensem que no serà necessari reservar. Si finalment és un èxit i és millor reservar, el farem”.

Neteja i desbrossament dels terrenys

I mentre s'ultimen els detalls de l'autocinema, aquesta setmana han començat els treballs de neteja de la zona, concretament aquells en els quals s'instal·laria el càmping de l'Arenal Sound: “Això abans ho feia l'Arenal Sound però donades les circumstàncies ho estem netejant perquè ha crescut l'arbratge i cal preparar-lo perquè ací vaja l'autocinema”, explica el regidor de Via Pública, Vicent Aparisi, a elperiodic.com. A més, també es marcarà la zona de pàrquing una vegada s'acaben els treballs de desbrossament.

Pujar