9 de desembre de 2019 9/12/19

PP: "El PSPV tarda dos anys en aprovar el projecte de l'A-30 i A-31"

PP: "El PSPV tarda dos anys en aprovar el projecte de l'A-30 i A-31" - (foto 1)

  "El PSPV de Borriana ha tardat dos anys a aprovar el projecte d'urbanització de les unitats A-30 i A-31, però mantindrà la condemna a aquest sector després que en el pressupost de 2018 no figure partida alguna per a finançar les obres". El Partit Popular, que "va advertir al PSPV de la falta de compromís amb els propietaris d'aquest sector", ha tornat a posar de manifest que a "Borriana, PSPV i el seu soci còmplice de Compromís, actuen a bandades, sense projecte, sense guió, sense futur per a la ciutat".

  Després de dos anys en els quals el PP ha reivindicat de forma periòdica l'execució d'aquestes obres, "finalment ahir es va aprovar l'el projecte i ara s'haurà de licitar, però para açò és necessari reservar una partida econòmica que en el pressupost de 2018 no figura", ha explicat Ana Montagut, regidora del PP en l'Ajuntament de Borriana.

  "És una mostra més del desgovern que dirigeix Borriana", ha explicat la regidora. "Després de dos anys han decidit al desembre de 2017 aprovar el projecte. No obstant açò, per a 2018 no han previst cap quantia. I el més rocambolesco de tot aquest sainet és que enguany 2017 sí havien contemplat una partida econòmica que finalment, per la seua incapacitat i falta de gestió, no s'ha pogut aprofitar".

  El Partit Popular ja ha reclamat en ple la inclusió d'aquesta quantia. "Ho esperen els veïns des de fa dos anys, els mateixos als quals vostès els van prometre unes obres que segueixen sense arribar. I als quals, per cert, els tornen a condemnar, no sabem per quant temps, perquè en 2018 han decidit que ja no els reserven fons per a l'execució d'aquesta urbanització". Per a Montagut, "resulta trista que qui governa la nostra ciutat no tinga cap projecte de futur. Actue per impulsos, cercant la foto, i quan aquesta no es produeix o el resultat no li garanteix la promoció, s'abandona l'obra encara que el compromís fóra un altre. Aqueix és el pacte sense projecte que ens dirigeix i que ens condemna", ha declarat la regidora.

  ocultar
  PP: "El PSPV tarda dos anys en aprovar el projecte de l'A-30 i A-31"
  Pujar