18 de setembre de 2020 18/9/20

El PSPV-PSOE de la província de Castelló manté el compromís de regeneració del litoral sud

El PSPV-PSOE de la província de Castelló manté el compromís de regeneració del litoral sud - (foto 1)
  • Susana Ros ha explicat als representants de l’Associació de Veïns del Port de Borriana que vigilaran que se vaja complint el calendari per evitar la regressió que s’està patint en esta zona costanera

MÉS FOTOS
El PSPV-PSOE de la província de Castelló manté el compromís de regeneració del litoral sud - (foto 2)

El PSPV-PSOE de la província de Castelló assegura que mantindrà el compromís adquirit pel Govern d’Espanya en la regeneració del litoral de la zona sud de la costa castellonenca. Susana Ros, cap de llista dels socialistes de Castelló al Congrés, Artemi Rallo i Pep Lluís Grau, candidats al Senat i a Maria Josep Safont, alcaldessa de Borriana i Vicent Aparici, secretari general dels socialistes de la localitat, s’han reunit amb l’Associació de Veïns del Port de Borriana (FEDMARBUR) i han explicat les propostes del Partit Socialista per a evitar la regressió que s’està produint en esta zona costanera.

Ros ha indicat després de la trobada que “el PSOE en el Govern ja va iniciar els tràmits per tal de començar amb les declaracions d’impacte ambiental de les actuacions necessàries. Ens comprometem a que després del 10-N aquestos treballs continuen, se puguen agilitar i se produisquen amb major celeritat possible, ja que és una reclamació de molts ajuntaments de la costa castellonenca, que cada any es veuen obligats a afrontar inversions per a pal·liar els efectes de la regressió”.

Els veïns de la zona han traslladat una sèrie de propostes als candidats socialistes que han informat als interessats que “el Ministeri de Transició Ecològica està treballant en el tema i ja ha adjudicat la licitació de l’estudi d’impacte ambiental de la zona de la Serratella de Borriana i a principis del 2020 se licitarà l’estudi per al projecte de regeneració de la zona nord”. Després d’aquesta reunió, les candidates i candidats socialistes han fet una visita al mercat de la zona acompanyats per militants i simpatitzants del PSPV-PSOE de Borriana i la comarca.

Pujar