28 de setembre de 2020 28/9/20

PP: ‘El PSPV ignora el consens entre taurins, falles i AMPA per a adelantar la Misericòrdia’

PP: ‘El PSPV ignora el consens entre taurins, falles i AMPA per a adelantar la Misericòrdia’ - (foto 1)

  El PSPV de Borriana i el seu soci de Compromís han decidit rebutjar la proposta de la Federació Taurina de Borriana d'avançar una setmana les festes de la Misericòrdia, consensuada amb la Junta Local Fallera i les AMPA de la ciutat. L'acord entre les parts no ha estat suficient perquè el PSPV prengui en consideració una mesura que pretenia avançar una setmana els festejos de setembre de manera que tots els escolars estiguessin alliberats per a gaudir, al cent per cent, de les celebracions.

  Juan Fuster, candidat del PP a l'alcaldia, va plantejar el passat octubre la constitució d'una taula que analitzara la proposta. “Som conscients de la bona voluntat de la iniciativa i, sobretot, del consens que han buscat els taurins amb la proposta”. “No obstant això, una vegada més, el PSPV i Compromís bloquegen a la nostra ciutat”.

  La setmana de festes de la Misericòrdia se solaparà amb l'arrencada del curs lectiu. “Impedirà als xiquets i xiquetes acudir a la programació festiva que s'organitzi en horari matinal, quan d'haver pres en compte la proposta consensuada entre taurins, fallers i AMPA, s'hagués aconseguit una major participació en els actes”.

  “Nosaltres creiem en la participació, en el consens i a escoltar als nostres ciutadans perquè sigui l'interès general de Borriana el que decideixi enfront del criteri unilateral d'un partit polític”, ha assenyalat Fuster. No obstant això, “el PSPV i el seu soci nacionalista han imposat el seu interès particular enfront del de tota Borriana en una mostra més del poc que li importa la ciutat”.

  Des del PP, Fuster ha lamentat “que una vegada més qui perdi sigui la nostra ciutat. En lloc d'atendre la voluntat de Borriana, el PSPV torna a mirar-se el melic i decideix per lliure què és el millor per a les seves sigles. Nosaltres creiem que amb la iniciativa hagués guanyat Borriana, però sobretot, s'hagués escoltat la voluntat d'una ciutat a la qual el PSPV i els seus socis ni escolten ni atenen des de fa prop de quatre anys”.

   1 comentari
  una ciudadana
  una ciudadana
  14/02/2019 12:02
  MISERICORDA

  Si mientras gobernó el pp nunca se cambiaron las fechas de las fiestas de misericordia porque ahora dicen que los que gobiernan tienen que escuchar al pueblo, si ellos nunca lo hicieron. eso es de ser hipocritas.

  Pujar