31 de maig de 2020 31/5/20

El PP proposa un pla de rescat fiscal a Burriana que frene las pèrdues del coronavirus

El PP proposa un pla de rescat fiscal a Burriana que frene las pèrdues del coronavirus - (foto 1)
  • Ajornar pagaments a les famílies, bonificar impostos com l'IBI i habilitar un pla d'acció per a autònoms es podran finançar amb el superàvit de l'exercici 2019

El Grup Municipal del Partit Popular a Burriana  traslladarà al PSPV de la localitat un pla de rescat fiscal per a les famílies, autònoms i empresaris de la ciutat que permeta fer front a les pèrdues ocasionades per la pandèmia del coronavirus.

Juan Fuster considera que la situació “excepcional i extraordinària” que no sols ha provocat “el tancament de negocis, sinó que a més també ha provocat que molts veïns es vagen a l'atur mentre dure l'estat d'alarma, és un dur colp fiscal per a moltes famílies que confiaven en les seues nòmines per a poder fer front als seus pagaments”.

En aquest sentit, “és convenient analitzar la bateria de taxes i impostos que paguen els nostres veïns i aplicar ajornaments en els pagaments, bonificacions fiscals i de manera específica definir un pla d'acció per a autònoms que són el sector més durament castigat per la pandèmia”.

La proposta fiscal que planteja el líder del Partit Popular a Burriana es finançaria “amb càrrec al superàvit que s'obtindrà al tancament de la liquidació de l'exercici 2019”. “Som conscients que els diners obtinguts en aquest capítol no el poden dedicar a una major despesa. Per tant, i a causa de la situació excepcional que estem vivint, creiem que és convenient habilitar mesures fiscals que atallen les pèrdues econòmiques que està provocant la pandèmia”.

“És un moment molt complicat que exigeix que des del govern municipal s'adopten mesures excepcionals”. “Evidentment, les primeres les sanitàries. I una vegada aconseguit el control del virus, cal establir, necessàriament, una bateria d'accions que atallen la sagnia de pèrdues que les nostres famílies, els nostres comerços, empresaris i autònoms ja estan patint”. “El PSPV pot comptar amb la nostra lleialtat, el nostre treball i esforç per a aconseguir que la cruesa d'aquest episodi es continga. Perquè si el control sanitari ha de ser prioritari no podem permetre que la crisi econòmica acabe convertida en una sagnia a la qual ningú posa un torniquet”.

Especial Coronavirus a Castelló, Valencia y Alacant

Especial Coronavirus a Castelló, Valencia y AlacantEntrar en el especial
Pujar