18 de gener de 2021 18/1/21

El PP proposa reforçar la neteja en via pública per a frenar el contagi del coronavirus

El PP proposa reforçar la neteja en via pública per a frenar el contagi del coronavirus - (foto 1)
  • Solá (PP) planteja al regidor de Via Pública incrementar el contracte, “tant com siga necessari” per a ampliar les mesures d'higiene contra la pandèmia

A situacions excepcionals, mesures excepcionals. Així ho ha reclamat el Grup Municipal del Partit Popular a Burriana que, a través del seu regidor, Carlos Solá, ha proposat a l'Ajuntament de la ciutat l'adopció d'un reforç de la neteja de la via pública i espais comuns, com ara parcs infantils, jardins i àrees d'esplai a l'aire lliure, “per a enfortir la lluita contra el coronavirus”.

És una mesura més, considera Solá, “que pot ajudar a Burriana a frenar els contagis”. “I l'objectiu de tots, sense excepció, és aqueix. Frenar la multiplicació d'un virus que a Burriana té ja contagiats i que creiem que pot veure's limitat si, com plantegem, s'apliquen mesures d'higiene extraordinàries en vies públiques”.

La iniciativa no és nova. “Ja s'ha adoptat en d'altres ciutats de la geografia espanyola i fora d'ella amb resultats que sumen”. Aqueix és l'esperit d'una mesura que pot adoptar-se incrementant tant com siga necessari el pressupost del contracte de neteja que està vigent a Burriana. “La llei ho permet. Hem d'aplicar-ho pel bé de la nostra ciutat”, ha considerat l'edil.

Aquesta proposta és una més de les ja plantejades pel PP de la ciutat. “Creiem que en un moment complicat i difícil com aquest devem tots acostar el muscle”. En aquest sentit, ha considerat Solá, “qualsevol acció o proposta que vinga a sumar en la lluita contra la pandèmia ha de ser tinguda en compte i aplicada”.

En el cas de Burriana, “el tancament de la liquidació i els resultats positius a nivell econòmic han de garantir el finançament d'aquestes accions”. “En aquests moments, el principal és lluitar contra la pandèmia. Per aquest motiu, qualsevol acció dirigida a frenar els contagis, a garantir la salut dels nostres veïns i a mitigar la crisi econòmica que se cern com a conseqüència de la pandèmia, exigeixen altura de mires i que siguem capaces de donar respostes eficaces i immediates a les necessitats dels nostres veïns”.

Pujar