2 de desembre de 2020 2/12/20

El PP proposa prorrogar fins a juny de 2021 l'exempció de la taxa de terrasses a Burriana

El PP proposa prorrogar fins a juny de 2021 l'exempció de la taxa de terrasses a Burriana - (foto 1)
  • Fortea (PP) considera que la situació “lluny d'alleujar-se es complica” i “urgeix activar mesures de suport fiscal que eviten l'asfixia de desenes de negocis”

El Grup Municipal del Partit Popular a Burriana proposarà prorrogar fins a juny de 2021 l'exempció de la taxa de terrasses de desenes d'establiments de la ciutat. “L'escenari en el qual ens movem, lluny d'alleujar-se, es complica”. “Urgeix activar mesures de suport fiscal que eviten l'asfíxia de desenes de negocis que cada dia s'esforcen per continuar mantenint oberts les seues activitats”.

María José Fortea, regidora del PP a Burriana, advoca per la “inversió en els pilars de la nostra economia”. “Qui administra els fons d'aquesta ciutat hauria de posar en valor l'activitat de comerciants, autònoms, pimes, micropimes i empreses que amb la seua activitat no sols creen ocupació sinó que a més ofereixen servei i són garants de benestar”.

La proposta del PP manté la línia de “congelació d'impostos i rebaixes fiscals” que asseguren “oxigen als nostres establiments”. “Si el PSOE i Compromís han tingut diners per a pujar-se les seues nòmines 100.000 euros, és evident que també hi ha diners per a injectar en aquells que evitaran la ruïna d'aquesta ciutat”.

El comerç, a Burriana, “ha sigut un emblema de la nostra ciutat”. “Hem de ser capaços de recuperar aqueix lideratge i és evident que amb la pujada dels impostos, el de l'IBI, i les taxes, la del fem, flac favor fem als qui en aquests moments són garants de riquesa i oportunitats”.

En aquest sentit, “els prop de 50.000 euros que l'Ajuntament de Burriana ha reservat per als comerciants són una misèria que tant PSOE com Compromís haurien de qüestionar-se i ampliar. Perquè són molts establiments els que esperen un suport real i ferm que els permeta resistir en un escenari amb prop de 3.000 aturats i amb uns indicadors sanitaris que amenacen amb agreujar la situació econòmica”.

Pujar