19 de setembre de 2020 19/9/20

La programació de les festes de la Misericòrdia també es podrà consultar al web municipal i a l'App Borriana Connecta

La programació de les festes de la Misericòrdia també es podrà consultar al web municipal i a l'App Borriana Connecta - (foto 1)

  El proper divendres 2 de setembre s'inicien les festes en honor a la Mare de Déu de la Misericòrdia de Burriana, durant les quals se celebraran prop de 100 actes entre musicals, religiosos, festius, taurins o infantils. Per tal que tant els veïns i les veïnes de Burriana, com la resta de visitants que durant nou dies s'apropen a la ciutat puguen informar-se sobre la programació completa, els serveis tècnics municipals han incorporat la programació a nivell telemàtic per facilitar les consultes.

  D'una banda, el passat dilluns es va iniciar la campanya de repartiment del llibret físic de festes on en les versions de valencià i castellà es troben tots i cadascun dels actes que se celebraran durant la Misericòrdia, a més dels horaris o els organitzadors de cadascun d'ells. I ara, amb la implementació informàtica, també es podrà fer des de qualsevol lloc apenes fent un parell de clics a l'ordinador o al dispositiu mòbil. Al web municipal ja està disponible el document que conté la totalitat dels actes festius, que tal i com ha explicat la regidora de Festes, Lluïsa Monferrer “creem que quantes més vies d'informació i de consulta s'habiliten, més facilitat es dona a la ciutadania a l'hora de poder conèixer al detall cadascun dels horaris o llocs on se celebren. Qualsevol ho podrà fer des de casa amb el seu ordinador o fins i tot estan als carrers de la ciutat a través de l'App municipal”.

  A la part baixa esquerra de la pàgina d'inici del web municipal es pot trobar la programació completa, mentre que si es vol consultar a través de l'App municipal, tan sols s'ha de clicar a l'apartat de “Bans” i a continuació fer la descàrrega completa del llibret de festes. D'aquesta forma, els ciutadans poden consultar amb molta més facilitat i agilitat qualsevol del centenar d'actes que durant nou dies ompliran Burriana de devoció per la seua patrona, festa als carrers i convivència entre les penyes participants.

  Festes de la Misericordia 2016

  Festes de la Misericordia 2016Entrar en el especial
   1 comentari
  Lokii
  Lokii
  30/08/2016 10:08
  Ya no hacen conciertos ?

  He mirado por encima el programa y no he visto ningún concierto de música, DJ's y orquestas si, pero grupos de música ni uno ¿ya no hacen conciertos? ¿todo se reduce a toros y pinchadiscos?.

  Pujar