25 de maig de 2020 25/5/20

El PP presenta moció per a exigir inversió per a la costa i constituir un Fòrum del Litoral

El PP presenta moció per a exigir inversió per a la costa i constituir un Fòrum del Litoral - (foto 1)
  • La iniciativa es debat el dijous i reclama l'actuació del Ministeri per a paliar els danys i la constitució d'una taula de treball per a exigir un projecte definitiu

El ple de Burriana debatrà aquest dijous una moció del PP en la qual es reclama la inversió del Govern d'Espanya per a pal·liar els danys en la costa. La iniciativa planteja, així mateix, la constitució d'un Fòrum Litoral que compost per societat civil, tècnics i representants polítics, defense a Madrid les infraestructures que demanda Burriana.

Es tracta d'una proposta que “naix amb l'esperit de sumar per Burriana”. “Som conscients que la situació viscuda amb el pas de la borrasca Gloria és una més a les múltiples viscudes. I en tots aquests anys l'ajuntament ha sigut incapaç de garantir la inversió que, en forma d'esculleres, defense la platja de Burriana”.

Per aquest motiu, tal com relata Juan Fuster, portaveu del PP a Borriana, “plantegem aquesta iniciativa que pretén crear un front comú a favor del futur de la nostra costa”. La platja de Burriana “continua pendent hui dia de la inversió del Ministeri de Transició Ecològica. Pedro Sánchez va vindre a passejar-se, a fer-se fotos, però aqueix 'postureo' no s'ha traduït en una línia d'ajudes des del Govern d'Espanya”.

I Borriana, tal com ha manifestat el portaveu del PP, “no repara els seus danys amb book del president. Ho fa a base d'inversions que posen fre a la regressió”. En aquest sentit, “creiem que aquesta proposta exigeix justícia: inversió per a la costa, les infraestructures que bloqueja el PSOE a Madrid i futur per a un litoral que és singular i únic”.

I per a aconseguir-ho, “és necessari unió, treball en equip i front comú”. Per aquest motiu “creiem que el Fòrum Litoral seria una bona eina de defensa dels interessos comuns. El canal de concreció de les necessitats de la nostra costa que debatera els problemes i les necessitats i que construïra una estratègia única enfront d'un Govern d'Espanya, el de Pedro Sánchez, que en lloc d'invertir aposta per modificar partions per a justificar el seu abandó”.

Pujar