elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Polèmica festa de fi de curs en un col·legi de Borriana

Polèmica festa de fi de curs en un col·legi de Borriana
  • Algunes famílies han mostrat la seva disconformitat amb la decisió adoptada per l'AMPA

El curs escolar arriba a la seva fi en la Comunitat Valenciana i els col·legis i les associacions de pares i mares d'alumnes (AMPA) es preparen per a reunir-se i celebrar el final del curs.

A Borriana els centres educatius ja descompten les hores perquè els pares, mares i alumnes es reuneixin i diguin adeu al curs fins a la volta de l'estiu.

No obstant això, en el col·legi Penyagolosa la festa de final de curs arriba marcada per la polèmica atès que unes famílies han mostrat la seva disconformitat perquè aquelles que no hagin pagat la quota de l'AMPA no podran participar en la festa.

Així ho ha denunciat una mare a elperiodic.com que ha denunciat el que ella considera un cas de “discriminació” atès que fins enguany per a poder participar en la festa de fi de curs, les famílies que no paguen la quota de l'AMPA podien accedir abonant una entrada.

No obstant això, enguany, l'associació de mares i pares d'alumnes va aprovar en assemblea general el mes de novembre passat que “en el cas que es pogués fer alguna cosa enguany, seria per a les famílies associades”. Cal assenyalar que la quota de l'AMPA en aquest col·legi és de 20 euros a l'any.

Què denuncien les famílies?

Algunes famílies, que han denunciat “discriminació” perquè el pagament de la quota a l'AMPA és voluntari, assenyalen que no acudiran a la festa de final de curs malgrat ser socis perquè “ens sentim malament pels altres nens”.

Què explica l'AMPA?

Des de l'AMPA del col·legi Penyagolosa afirmen que “igual no s'ha plantejat bé els altres anys” i indiquen que durant el curs organitzen activitats per a tots els nens, paguin la quota de l'AMPA o no.

“L'AMPA és molt més, treballem durant tot l'any per a buscar i promoure activitats”, apunten i recorden que el pagament és només de 20 euros a l'any.

“Ens dol que parlin de discriminació”, quan la decisió s'ha adoptat en una assemblea d'una entitat privada, afirmen.

Si tens alguna informació, foto o vídeo interessant del teu municipi, pots posar-te en contacte amb ELPERIODIC.COM escrivint un missatge privat a través de les nostres xarxes socials en Facebook, Instagram i Twitter, escriure al correu hola@elperiodic.com o via Whatsapp a través del número 682 03 06 02.
Pujar