26 de novembre de 2020 26/11/20

El PP ofereix al PSPV la unió de fuerce per a reivindicar la regeneració de la costa

El PP ofereix al PSPV la unió de fuerce per a reivindicar la regeneració de la costa - (foto 1)

  El grup municipal del Partit Popular a Borriana ha oferit al PSPV de Borriana la unió de forces polítiques en la ciutat a fi de reivindicar l'execució del Pla Integral de Protecció de la Costa que “defense el nostre litoral traçant una estratègia conjunta amb els veïns”.

  Juan Fuster, regidor i portaveu del grup municipal del PP en la ciutat, ha considerat que “el nostre municipi ha de ser actiu en la reivindicació d'inversions i millores per al nostre litoral independentment del color polític. Fer-ho amb el desig d'afermar la regeneració de les nostres platges que és una demanda comuna, en la qual no han d'haver-hi divisions, sinó cohesió i unió de forces”.

  Des del PP, Fuster ofereix al delegat de Platges, Vicente Aparisi (PSPV), l'oportunitat de “convocar una reunió de treball en la qual es fixe una estratègia reivindicativa” i es convide a “els veïns a prendre part activa de la mateixa”. “Tota Borriana està d'acord en la necessitat de reforçar amb espigons diferents punts del nostre litoral. Fer-ho perquè els efectes del temporal no causen danys irreparables que degraden la nostra costa”.

  Així les coses, “i atès que en breu hem de treballar en la posada a punt de les nostres platges per a l'arribada de la temporada de Setmana Santa i Pasqua, tendim la nostra mà al PSPV per a traçar aquesta línia de treball i actuar”.

  En paral·lel, ha considerat Fuster, “no hem de descurar les convocatòries d'ajudes públiques promogudes tant pel Govern d'Espanya com per la Generalitat Valenciana”. “És el nostre deure, com a administració pública més propera al ciutadà, habilitar els canals més pràctics i oportuns per a fer arribar la informació al veí. Creiem que cal prestar servei d'assessoria i informació als afectats sobre els requisits a complir i les condicions per a optar a les subvencions públiques que pal·lien els danys del temporal registrats entre el 19 i el 21 del passat mes de gener”, ha explicat Fuster.

   1 comentari
  Cala
  Cala
  13/02/2017 10:02
  Lo que podría ser un paseo en la serratella

  Podrían unirse para que entren máquinas que alisen la parte delantera de la serratella entre el mar y las casas. Es una zona tranquila y agradable para pasear . No pasan coches y al lado del mar es una gozada. Señores concejales arreglar ese paseo es muy barato es aplanar esa zona que por todo el temporal se ha quedado muy mal . Gracias .

  Pujar