elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El PP ofereix al PSOE una taula de diàleg per a activar Burriana i evitar la ruïna

El PP ofereix al PSOE una taula de diàleg per a activar Burriana i evitar la ruïna
  • El PP considera una prioritat traçar polítiques que recolzen al teixit productiu i frenen la desocupació perquè “mentre PSOE i Compromís cobren, uns altres s'arruïnen”

El Grup Municipal del Partit Popular a Burriana ha tornat a oferir a PSOE i Compromís la constitució d'una taula de diàleg per a activar la ciutat i evitar la ruïna del teixit productiu. L'oferiment no és nou, ja es va llançar fa mesos sense que els dos partits que governen la ciutat tingueren en compte la iniciativa i donaren l'esquena a la proposta.

“És necessari actuar. Portem set mesos de paràlisis en els quals l'única aportació del PSOE ha sigut la de distribuir 50.000 euros entre els comerços. Una mesura escassa per a atallar una crisi d'envergadura que del sanitari s'ha colat en l'econòmic”.

Per a Juan Fuster, portaveu del PP a la ciutat, “no es pot enfrontar un escenari d'aquestes característiques amb un equip de govern que només pensa a cobrar”. “Al juliol de 2019 van deixar clar quines eren les seues prioritats i passat un any continuen demostrant que l'única cosa que importa és la seua butxaca”.

Des del PP consideren que la pujada de l'IBI imposada a la ciutat i l'increment, per cinqué any consecutiu, de la taxa de fems en plena pandèmia “demostra que la sensibilitat de PSOE i Compromís cap a Burriana es mesura en les seues nòmines. Si és necessari pujar impostos perquè ells cobren els seus sous no hi ha cap impediment per a executar l'ordre”.

Fuster reivindica “polítiques útils, eficaces i àgils que frenen la ruïna”. “Som una ciutat amb un potencial econòmic imparable que només PSOE i Compromís són capaços de frenar amb una coalició de sous que està llastrant a la ciutat”. Per aquest motiu, “urgeix convocar una taula de treball que siga capaç d'aprovar mesures fiscals que alleugen a les famílies i als autònoms i amb incentius que potencien l'activitat de les empreses que lamentablement estan tancant les seues portes”. “És una obligació i una prioritat per a Burriana que no ens perdonarà que qui governa continue pensant en la seua nòmina en lloc de treballar per a garantir la de tota una ciutat”.

Pujar