22 de gener de 2021 22/1/21

Marta Bodí i Daniella Ferrari, màximes representants de la Falla Club 53

Marta Bodí i Daniella Ferrari, màximes representants de la Falla Club 53 - (foto 1)
  • Després de celebrar l'indult del seu ninot, la comissió Club 53 ha celebrat aquest dissabte la presentació de les seues falleres majors

Galeria de fotos
Presentació Falla Club 53
Presentació Falla Club 53
MÉS FOTOS
Marta Bodí i Daniella Ferrari, màximes representants de la Falla Club 53 - (foto 2)
Marta Bodí i Daniella Ferrari, màximes representants de la Falla Club 53 - (foto 3)
Marta Bodí i Daniella Ferrari, màximes representants de la Falla Club 53 - (foto 4)
Marta Bodí i Daniella Ferrari, màximes representants de la Falla Club 53 - (foto 5)

Les celebracions continuen per a la Falla Club 53. Després de conéixer que el seu *ninot ha sigut triat per a ser indultat en aquestes falles 2020, aquest dissabte han celebrat la presentació de les quals seran les seues màximes representants per a l'exercici faller d'enguany.

Marta Bodí Tortosa i Daniella Ferrari Sánchez, ostentaran els càrrecs de Fallera Major i Fallera Major Infantil respectivament. Ambdues van ser les protagonistes de la nit per a la qual la comissió va triar com a escenari el restaurant La Regenta. Un acte senzill en el qual ambdues van rebre paraules d'afecte de part dels seus mantenidors Carlos Tejedo Fuster i Ana Tejedo Fuster.

Al costat d'elles, gran nit també per a les integrants de les Corts d'Honor els qui acompanyaren a les Falleres Majors en aquest gran any que queda per davant. La Cort Major la conformen: Julia Fenollosa Felis, Berta Chabrera Fuentes, Bárbara Ninot Ferrada ,Paloma Balmaseda Ferrada, Marta Ortells Puchol i Luna Morellá Villalba. Per part seua, la Cort d'Honor Infantil la formen Rocío Compañ Tormo i Gimena Muñoz Ávila.

Una nit important amb la qual la comissió Club 53 arranca el seu any faller amb la idea que siga inoblidable.

 

Pujar