elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Un mans ‘Nubarrón’, en una abarrotada Burriana, causa un ferit

Així va viure Burriana l'exhibició de 'Nubarrón'
Així va viure Burriana l'exhibició de 'Nubarrón'
  • El bou més car de la història ha estat menys d'una hora solt i amb molta tranquil·litat. La solta s'ha saldat amb ferit lleu per una bretxa al cap

Galeria de fotos
Burriana - 'Nubarrón' - Misericòrdia 2019
Burriana - 'Nubarrón' - Misericòrdia 2019
MÉS FOTOS
Un mans ‘Nubarrón’, en una abarrotada Burriana, causa un ferit - (foto 2)
Un mans ‘Nubarrón’, en una abarrotada Burriana, causa un ferit - (foto 3)

Burriana ha captat l'atenció del panorama taurí nacional aquesta vesprada del dissabte gràcies a l'esperat ‘Nubarrón’. Un bou que ha atret a milers de persones a la capital de la Plana Baixa, encara que finalment no haja complit les expectatives, potser per l'altes que eren.

I és que les expectatives eren molt altes i estava sent molt mediàtic per ser el bou més car de la història -més de 20.000 euros li ha costat al patrocinador- encara que finalment no ha sigut tan “brau” com s'esperava. Ha sigut l'opinió més compartida entre els taurins: “Mans, solt i sense lliurament. Una preciositat de bou sense bravesa dins”, comentaven alguns.

Uns altres li donaven la volta a aquesta “fluixa” actuació i enaltien a Burriana per haver sigut el centre d'atenció: “Va eixir mans Nubarrón, una pena... La meua enhorabona al poble de Burriana per haver aconseguit hui ser el focus d'atenció en el panorama taurí. Qui diga que no vol soltar un bou així al seu poble esmente”.

Ha eixit amb quasi una hora de retard i no ha arribat a estar ni una altra més solt. L'esglai se l’ha portat un home de 75 anys que ha sigut envestit pel brau. El ferit ha sigut agafat al carrer Sant Vicent i ha patit un tall al cap. Segons han informat fonts de consistori, el ferit -estranger que viu actualment a Burriana- ha marxat pel seu propi peu encara que ha necessitat uns punts de sutura.

L'amenaça de pluja ha fet que durant tota la jornada, veïns i afeccionats no llevaren la vista del cel, de fet s'han suspés els actes del matí encara que finalment la vesprada s'ha buidat i milers de persones s'han acostat fins a Burriana. Un operatiu de seixanta efectius (entre Protecció Civil, Policia Local i de la Generalitat) ha coordinat el dispositiu de seguretat per la solta de 'Nubarrón'. De fet, s'han tancat els accessos en diverses ocasions davant la quantitat de gent que hi ha.

Aquest diumenge, última jornada de les festes de la Mare de Déu de la Misericòrdia que passaran a la posteritat per ser les de ‘Nubarrón’, el bou més car de la història.

Pujar