17 de novembre de 2019 17/11/19

Llargues cues a Burriana per a aconseguir les entrades de l'Arenal Sound 2020

Llargues cues a Burriana per a aconseguir les entrades de l'Arenal Sound 2020 - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Llargues cues a Burriana per a aconseguir les entrades de l'Arenal Sound 2020 - (foto 2)
  Llargues cues a Burriana per a aconseguir les entrades de l'Arenal Sound 2020 - (foto 3)
  Llargues cues a Burriana per a aconseguir les entrades de l'Arenal Sound 2020 - (foto 4)

  La pròxima edició de l'Arenal Sound ja calfa motors. Aquest matí ha arrancat la venda d'entrades per als veïns de Burriana, i ho ha fet com és habitual amb llargues cues al voltant de la Llar Fallera. L'hora prevista per a començar a vendre entrades eren les 12 hores, però a causa de la gran afluència de gent que s'estava concentrant als voltants, l'organització ha decidit avançar l'hora d'obertura a les 10.30 hores moment en el qual només els més matiners han pogut aconseguir aqueixes primeres entrades.

  I és que les ganes poden al somni, perquè han sigut molts els veïns que han decidit passar la nit a la intempèrie i acampar al carrer des de la mitjanit d'ahir per a així assegurar-se el seu abonament.

  Cal recordar que tot aquell que vulga adquirir la seua entrada podrà acudir a la Llar Fallera fins a les 20 hores, hora en la qual es donarà per finalitzada la venda especial. Els requisits per a la seua adquisició són: estar empadronat a Borriana i comprar un màxim de 2 abonaments per DNI i persona. L'entrada general costa 40€ i la VIP estarà disponible a partir dels 85€.

  ocultar
  Llargues cues a Burriana per a aconseguir les entrades de l'Arenal Sound 2020
  Pujar