24 de setembre de 2020 24/9/20

L'Homenatge més agredolç de les falles de Burriana

L'Homenatge més agredolç de les falles de Burriana - (foto 1)
  • Elena Pastor va viure una nit inoblidable, donades les circumstàncies, demostrant això sí el merescut del tron que ocupa

Galeria de fotos
Homenatge a la Reina Fallera Borriana 2020
Homenatge a la Reina Fallera Borriana 2020

 Mentre Burriana vivia un dels moments més esperats de les falles, l'Homenatge a la seua Reina Fallera 2020, Elena Pastor, el món faller mirava a les seues pantalles pendents de les declaracions del president de la Generalitat, Ximo Puig, qui confirmava el que tothom temia: la suspensió temporal de les festes de les falles i la Magdalena fins a nova ordre.

Eren sobre les deu de la nit, acabat d'arrancar l'acte en el teatre Payà i una situació paradoxal es vivia: el món faller es bolcava en honors i poesies a Elena Pastor mentre l'alcaldessa de Burriana havia d'eixir corrent de l'auditori per a atendre la crida que li comunicava oficialment que el que estava vivint era l'últim acte de les falles 2020, de moment.

Elena Pastor, merescuda Reina de Burriana 2020, va mantindre l'enteresa i elegància que li caracteritzen malgrat la bomba que en aquest moment acabava d'explotar. Així i tot, l'acte va seguir amb poemes, obsequis i molt afecte del món faller per a la jove. També Quino Puig va rebre un merescut homenatge per una vida dedicada a les falles.

Va ser en finalitzar l'acte quan els màxims representants de les festes locals feien una improvisada reunió en el propi auditori de Payà per a corroborar amb l'alcaldessa de Borriana la suspensió de les falles.

En l'aire queda hora què passarà amb els pròxims actes, el primer l'Homenatge aquesta mateixa vesprada a la jove Julia López com a Reina Infantil de Burriana. A partir de migdia coneixerem tots els detalls ja que està prevista una compareixença pública dels representants a l'Ajuntament de Burriana per a donar llum i respondre als innombrables dubtes que en aquests moments a tots ens envolten, inclosos els mitjans que donem cobertura amb enorme afecte a aquesta festa que ens diuen ‘fins ara’.

MÉS FOTOS
L'Homenatge més agredolç de les falles de Burriana - (foto 2)
L'Homenatge més agredolç de les falles de Burriana - (foto 3)
L'Homenatge més agredolç de les falles de Burriana - (foto 4)
L'Homenatge més agredolç de les falles de Burriana - (foto 5)
L'Homenatge més agredolç de les falles de Burriana - (foto 6)

En clau de Falla

En clau de FallaEntrar en el especial
Pujar