18 de gener de 2021 18/1/21
EMAC 2020

L’emac. obri les seues portes en la seua cinquena edició

L’emac. obri les seues portes en la seua cinquena edició - (foto 1)
  • Aquest divendres ha tingut lloc la inauguració de l'edició més consolidada del festival

Galeria de fotos
Emac. - Divendres
Emac. - Divendres

Burriana és aquest cap de setmana la capital de la cultura, la música i l'art. L’emac. ha obert les seues portes en la cinquena edició d'un festival s'ha consolidat com una cita ineludible a la Plana Baixa per a tot aquell amant d'estils com a flamenc, soul o electrònica.

Una proposta musical eclèctica en el Centre Municipal de Cultura La Mercé que ha arrancat amb amb Tocino del Zodíac dj, Anticicló & Borrasca i Sickboy, Restinga i Pablo Radiola. I en l'escenari Amfiteatre, des de les 18.15 sonant l’indie pop de Dalt Giménez, els valencians Petit Malament, el soul pop de la sevillana María Yfeu, el el-fi murcià de Marcelo Criminal i el flamenc electrònic de Califat ¾.

Aquest dissabte continuen les propostes ja que des de les 15.15 en l'escenari Emac., amb 'Jesús és Negre', amb els castellonencs Nuvi Cavall, el punki pop que habita al 'Barakaldo' de les valencianes Lisasinson, el rock 'Just calm down' de Yawners, el trap en 'Alcohol & Sullivans' de Albany, l’afrolatino de La Bona Nova, la fusió electrònica de Kalahari, la lírica urban dels sevillans Bronqui i el live set electrònic de The Look.

I des del migdia, temps d'aperitius i turntable per a Dj Pepe, ¼FExilio, H.E.M., Char Lee, Aina (indie debutant el de la borrianenca), Lore Nieto i Tormix & Friends, secundats per la sessió nocturna de Zero en conducta DJ Set en Naringa Pub.

A més, durant el festival es podrà visitar l'exposició 'Emac.ex-hibition', comissariada per Barbara Ferri. La mostra col·lectiva, inaugurada en el CMC La Mercé el passat 23 de gener, reflexiona entorn de l'error, l'atzar i el fracàs a través de l'obra de diversos artistes emergents que ens transmeten la seua visió vital amb propostes instalatives, audiovisuals, peces escultòriques i creacions pictòriques.

MÉS FOTOS
L’emac. obri les seues portes en la seua cinquena edició - (foto 2)
L’emac. obri les seues portes en la seua cinquena edició - (foto 3)
L’emac. obri les seues portes en la seua cinquena edició - (foto 4)
L’emac. obri les seues portes en la seua cinquena edició - (foto 5)
Pujar