21 de gener de 2021 21/1/21

El PP lamenta que “el projecte del PSPV per a l'Arenal haja sigut perdre 16.600 m2”

El PP lamenta que “el projecte del PSPV per a l'Arenal haja sigut perdre 16.600 m2” - (foto 1)
  • El portaveu del PP, Juan Fuster, anima al PSPV a “treballar” per a que Burriana guanye i no perda, “perquè fins ara sols han guanyat ells doblant-se els sous”

El Grup Municipal del Partit Popular ha animat al PSPV a treballar per a garantir un futur pròsper per a l'Arenal en lloc de “perdre patrimoni com ha ocorregut en aquests quatre anys”.

El portaveu del PP en la localitat, Juan Fuster, ha lamentat que en quatre anys de gestió del PSPV “l'Arenal, una joia del nostre patrimoni, s'ha vist mutilat perquè els qui havien de defensar-lo estaven gaudint del confort de les seues butaques”. “L'Ajuntament de Burriana s'ha convertit en les casernes d'hivern i estiu del PSPV, que només ix a passejar en festes”. La situació del carrer, la realitat de la ciutat, “s'observa des de les finestres”, perquè fora, al carrer “fa fred”.

El Partit Popular va negociar en 2009 el desenvolupament del parc litoral de l'Arenal. “Era un projecte ambiciós que havia de comptar amb el suport econòmic de la Generalitat Valenciana i fonamentar-se sobre les propostes que la nostra ciutat definira d'una forma democràtica i oberta”. La greu crisi econòmica “a la qual ens enfrontem fa ara deu anys va obligar a posposar aquest projecte que, en mans del PSPV no sols ha caigut en un bloqueig dramàtic, sinó que a més ha sigut retallat perquè els qui havien de defensar el patrimoni estaven apoltronats en les seues butaques”.

El PSPV va perdre durant el passat mandat 16.600 metres quadrats de sòl perquè, “senzillament, ni tan sols es van presentar a la subhasta”. “El seu desistiment de funcions, el seu abandó i la seua desídia van provocar que la nostra ciutat perdera un sòl que ara pertany a un inversor privat”. Per a Fuster, “és una broma que ara Bruno Arnandis, màxim executor d'aquesta pèrdua, embena un projecte per a l'Arenal. Ell que precisament representa la política de la inacció del PSPV, que no sols no treballa, sinó que a més perd”.

Des del PP, “continuarem defensant a la nostra ciutat dels qui l'afonen i la mutilen”. “Burriana és l'única cosa important, encara que el PSPV haja considerat des del minut zero que la seua nòmina era més prioritària que l'atenció i el servei a la ciutadania”, ha considerat el portaveu del Partit Popular.

Pujar