25 de novembre de 2020 25/11/20

El PP lamenta l'elevat cost dels concerts alternatius a Burriana

El PP lamenta l'elevat cost dels concerts alternatius a Burriana - (foto 1)
  • Només l'actuació d'aquesta finalitat de setmana costarà més de 24.000 euros al que cal sumar-li la resta d'espectacles i el PP creu que haurien de ser per als veïns de Burriana

El Partit Popular de Burriana ha advertit hui de l'elevat cost dels concerts programats dins de les festes alternatives que l'equip de govern ha organitzat en solitari. Només l'espectacle d'aquesta finalitat de setmana supera els 24.000 euros als quals cal sumar els més de 30.000 euros del passat cap de setmana i els concerts que encara falten.

Per al regidor del PP de Burriana, Carlos Solá, “és difícil d'entendre aquestes despeses tan elevades per a uns concerts que, a més, no són per als veïns de Burriana”. El popular considera que aquests polèmics concerts “haurien d'ajornar-se perquè ara no és el moment donada la situació sanitària” i quan ja es pogueren celebrar sense riscos ni pors, que foren per als veïns de Burriana.

Solá recorda que la localitat “ha patit molt durant aquesta pandèmia” pel que creu que aquests concerts “haurien d'ajornar-se i fer-se dins d'un temps com a homenatge als veïns de Burriana”.

El regidor popular ha insistit que “des del PP estem a favor dels concerts, nosaltres vam portar l'Arenal Sound, i creiem que és un element fonamental per a impulsar l'economia, però ara no és el moment”. De fet, els populars consideren que l'elevat cost dels concerts hauria de destinar-se a la lluita contra el coronavirus i més endavant, quan la pandèmia estiga controlada, celebrar concerts sense posar en risc als veïns de Burriana.

Pujar