17 de gener de 2021 17/1/21

L'Ajuntament de Burriana sorteja les meses electorals del 10N

L'Ajuntament de Burriana sorteja les meses electorals del 10N - (foto 1)
  • En un ple extraordinari presidit per l'alcalde en funcions, Vicent Aparisi

Aquest dimarts ha tingut lloc el Ple Extraordinari de l'Ajuntament de Burriana en el qual s'ha realitzat el sorteig de les meses electorals i s'ha aprovat -per unanimitat- el contracte del servei de neteja dels col·legis públics, la piscina municipal i altres dependències públiques de Burriana.

El ple, per cert, ha estat presidit per Vicent Aparisi, primer tinent d'alcalde. El també responsable d'esports, obres públiques i zona marítima -entre altres delegacions- està exercint les funcions d'alcalde des d'aquest passat dilluns fins al pròxim 22 d'octubre en absència de Mª Josep Safont.

Meses electorals

Així, e Ajuntament ha realitzat el sorteig públic mitjançant un programa informàtic per a designar a les persones que ocuparan els diferents llocs, presidència i vocalies, en les 38 meses electorals de Burriana durant la pròxima cita electoral del 10 de novembre en la qual se celebraran les Eleccions Generals.

En aquest sentit, s'han establit tant els 38 càrrecs de president, com dels 76 vocals, i també de les 6 persones que constaran com a suplents per a cadascun dels càrrecs que compondran les taules, i que suposen un total de 342 persones.

Cadascuna de les persones que haja sigut triada en el sorteig públic celebrat en el Saló de Plens Municipal rebrà durant les pròximes jornades la notificació amb les instruccions a seguir per a formar part de la mesa electoral que li haja correspost, ja que les dades no poden fer-se públics i la confirmació es realitza de forma personalitzada a través de la notificació que es farà arribar a les seues respectives llars.

El diumenge 10 de novembre a les 8 del matí obriran els 23 col·legis electorals a Burriana, amb un total de 38 taules, en les quals estan cridats a votar 23.728 electors, segons l'últim cens electoral.

Pujar