19 de setembre de 2020 19/9/20

Juan Fuster dissenya una ‘revolució fiscal’ per a Borriana que reforce la de Bonig

Juan Fuster dissenya una ‘revolució fiscal’ per a Borriana que reforce la de Bonig - (foto 1)

  Juan Fuster traslladarà a Borriana la revolució fiscal que Isabel Bonig pretén aplicar com a presidenta del Consell a la Comunitat Valenciana. “L'objectiu és desenvolupar accions que generen ingressos a les nostres famílies enfront d'un PSPV que durant aquests quatre anys solament s'ha dedicat a pujar-los els impostos”.

  El candidat del PP a l'alcaldia de Borriana s'ha compromès a aplicar “les mesures fiscals que solament el PP garanteix i que són sinònim de riquesa”. Quan “governa el PP, a les famílies se'ls garanteixen ingressos perquè siguen elles les que decidisquen on invertir-los. S'activa l'economia i es greixa el consum”. Quan governa l'esquerra “ens pugen els impostos i s'empobreix a les famílies”.

  L'objectiu és aterrar la ‘revolució fiscal’ anunciada per Isabel Bonig a l'àmbit local. La baixada del 7% de l'IRPF als valencians que cobren fins a 35.000 euros a l'any; l'eliminació de l'impost de Successions i Donacions; la supressió de l'Impost de Patrimoni; o la reducció de l'IRPF a totes les famílies que tinguen o adopten a un fill “són exemples de com el PP injecta diners en les famílies enfront d'els qui els pugen els impostos”.

  Per a Borriana, Juan Fuster programa “una altra revolució fiscal que amplie les accions que Isabel Bonig va a prendre a nivell autonòmic”. Perquè “amb les mesures útils que a nivell autonòmic van a permetre injectar riquesa en les famílies, volem que a nivell local també tinguen repercussió amb accions que milloren l'economia de les nostres famílies i injecten riquesa per a generar ocupació”.

  I per a aconseguir-ho, ha manifestat Fuster, “és necessari desenvolupar les accions que al llarg de quatre anys ens han negat el PSPV i els seus socis de Compromís i Podemos”. “Rebaixar els tributs que han pujat a les famílies i generar creixement a través de bonificacions fiscals a els qui són motors de l'economia: autònoms, Pymes i empresaris”.

  Pujar