29 de maig de 2020 29/5/20

Fuster (PP) proposa un front comú “perquè la platja reba inversió i no abandó”

Fuster (PP) proposa un front comú “perquè la platja reba inversió i no abandó” - (foto 1)
  • El PP defensa la declaració de zona catastròfica perquè el Govern d'Espanya invertisca i recupere infraestructures danyades per l'absència d'esculleres

MÉS FOTOS
Fuster (PP) proposa un front comú “perquè la platja reba inversió i no abandó” - (foto 2)

El Partit Popular de Borriana ha proposat un front comú “per a defensar la platja de l'abandó i exigir a les administracions competents la inversió que frene la regressió del nostre litoral”. “No podem perdre un minut més blanquejant a un Govern d'Espanya que dona llargues i canviades, i conformar-nos amb una espera que no sols desespera sinó que a més, arribat un temporal del calibre de Gloria, devasta la nostra costa per l'absència de les defenses adequades”.

Juan Fuster, portaveu del PP a Borriana, ha defensat hui la declaració de zona catastròfica de la localitat i ha exigit ajudes immediates a un PSOE “que ha doblegat el nombre de ministeris i multiplicat la despesa en nòmines però que no es recorda de la nostra província”. “És necessari que sumem forces per a alçar la veu davant un Govern d'Espanya que ens silencia i ens abandona. Perquè la nostra platja mereix des de fa anys uns espigons que hagueren frenat la força d'aquesta borrasca que ha colpejat amb cruesa a Borriana”.

Danys en infraestructures públiques i grans pèrdues en propietats privades “no poden conformar-se amb ajudes del Consell”. “Hem de defensar als nostres veïns i exigir, com el Govern del PP va fer en 2017, la declaració de zona catastròfica perquè la província reba la inversió de l'Estat”.

Tal com ha assenyalat Fuster, va ser el 24 de gener de 2017 quan el llavors ministre de Foment, Íñigo de la Serna, acompanyat per la secretària d'Estat de Medi Ambient, van visitar la costa d'Almenara i van aprovar, aqueixa mateixa setmana, el 27 de gener, la declaració de zona catastròfica en Consell de Ministres. “Les ajudes es van autoritzar i les obres van finalitzar per Setmana Santa perquè la província estiguera recuperada per a la campanya turística”.

Amb la borrasca Gloria que des del diumenge ha assotat a la costa, “no reclamem que ens visite algun dels ministres de Sánchez, malgrat que hui són el doble que fa tres anys. No obstant això, sí que exigim que el PSOE aprove les ajudes ministerials que permeten recuperar la nostra costa i, al mateix temps, que el projecte d'espigons al qual tantes llargues ha donat, siga per fi una realitat”.

Temporal Gloria a la Comunitat Valenciana

Temporal Gloria a la Comunitat ValencianaEntrar en el especial
Pujar