28 de setembre de 2020 28/9/20

Fuster celebra que Aparisi decidisca invertir en el manteniment de la via pública

Fuster celebra que Aparisi decidisca invertir en el manteniment de la via pública - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Fuster celebra que Aparisi decidisca invertir en el manteniment de la via pública - (foto 2)

  El grup municipal del Partit Popular de Borriana ha celebrat que el regidor delegat de Via Pública en la ciutat, el socialista Vicente Aparisi, haja anunciat després de 20 mesos d'abandó de la via pública, el seu desig d'invertir en la conservació i manteniment de l'entramat urbà. “Els anuncis fets ahir per l'edil, que confirmava el seu desig d'invertir en la carretera de Nules i en el Marjalet, l'estat del qual és deficient, tal com hem vingut denunciant, són una bona notícia”, ha indicat Juan Fuster, portaveu del PP a Borriana. “Solament esperem que siga realitat i no hàgem d'esperar altres 6 mesos al fet que s'execute, perquè ahir era el dia dels Innocents”

  Des del PP han considerat que “no estem parlant de fer grans inversions. Simplement estem demanant que es faça una labor de manteniment exhaustiva, com la qual nosaltres realitzàvem durant el nostre mandat. I que s'execute únicament amb l'objectiu d'evitar haver d'arribar a un punt en el qual la degradació de la nostra via pública i equipaments és més que notable i es produeixen situacions de risc que serien fàcilment evitables”.

  Des del Partit Popular de Borriana consideren que la situació en la qual es troben moltes vies de l'entorn rural, els sots que es detecten en la carretera de Nules o l'estat d'abandó d'alguns parcs i instal·lacions, “no s'haurien d'haver registrat mai si hi haguera una conservació periòdica dels equipaments públics”.

  En aquest sentit, Fuster ha recordat que en 2017 Borriana ingressarà 150.000 euros de la Diputació Provincial per a realitzar millores que responguen a les necessitats dels ciutadans. “Mai és vesprada per a corregir” i encara que hagen passat ja més de 20 mesos de gestió d'aquestes tres formacions polítiques a Borriana, “agraïm el gest i celebrem que el PSPV decidisca actuar”. Així les coses, “nosaltres seguirem realitzant una labor de fiscalització i control del tripartit”. De fet, “el nostre únic objectiu és que els veïns reben el millor servei, el que s'ajusta a una política fiscal, la imposada pel PSPV a Borriana, que en lloc de rescatar a les persones injectant-los estalvis es dedica a recaptar”, ha considerat el regidor.

   4 comentaris
  Aprendiz de brujo
  Aprendiz de brujo
  01/01/2017 06:01
  Aparici y calamardo

  Burbana esta abandonada a su suerte desde casi hace 2 años, Aparici va a pasar a la historia como el peor concejal de la historia y mira que era complicado, pero a P. Isach lo ha hecho buenísimo.vete a casa por el bien y la salud de los vecinos de burriana Aparici .

  Pujar