18 de gener de 2021 18/1/21
EMAC 2020

El festival Emac. tanca la seua edició més multitudinària

El festival Emac. tanca la seua edició més multitudinària - (foto 1)
  • Rocío Márquez va omplir d'art, flamenc i ambient l'última jornada d'un festival que “ha arribat per a quedar-se”

Galeria de fotos
Emac. - Diumenge
Emac. - Diumenge
Galeria de fotos
Emac. - Dissabte
Emac. - Dissabte
MÉS FOTOS
El festival Emac. tanca la seua edició més multitudinària - (foto 2)
El festival Emac. tanca la seua edició més multitudinària - (foto 3)
El festival Emac. tanca la seua edició més multitudinària - (foto 4)
El festival Emac. tanca la seua edició més multitudinària - (foto 5)

El festival Emac. ha tancat les seues portes aquest diumenge en el qual ha sigut, sens dubte, l'edició més multitudinària i eclèctica. Amb una jornada del divendres plena fins a la bandera, un dissabte amb ambient en cadascuna de les seues cantonades i propostes culturals i un diumenge de tancament en gran amb Rocío Márquez com a artista principal, Burriana consolida un festival que ha arribat per a quedar-se.

Així ho ha assegurat el regidor de Cultura en declaracions a elperiodic.com, Vicent Granel, que reafirma l'aposta de l'Ajuntament per aquesta mena de propostes culturals i d'oci: “El balanç d'aquesta cinquena edició no pot ser més positiu, ha sigut la més multitudinària de totes i ja ens vam adonar el divendres que va vindre moltíssima gent, com mai fins hui”.

 Així, el divendres la inauguració va ser tot un èxit amb artistes com Tocino del Zodíac dj, Anticicló & Borrasca i Sickboy, Restinga i Pablo Radiola, entre altres. El flamenc electrònic de Califat ¾ va aconseguir omplir l'auditori i tancar una primera jornada amb bon sabor de boca.

El dissabte li van seguir les propostes més diverses amb 'Jesús és Negre', amb els castellonencs Nuvi Cavall, el punki pop que habita al 'Barakaldo' de les valencianes Lisasinson, el rock 'Just calm down' de Yawners, el trap en 'Alcohol & Sullivans' d'Albany, el afrolatino de la Bona Nova, la fusió electrònica de Kalahari, la lírica urban dels sevillans Bronqui i el live set electrònic de The Look, entre molts altres.

I el diumenge no podia acabar d'una altra forma que amb un ple absolut. Propostes que van fer les delícies del públic com l'electrònica de Toyselektor, el pop estival de Bonaire, els accents pop folk de la californiana Emily Jane White i el retorn en 'Consagració' de l'Estrela de David. El cim va arribar amb el cant flamenc 'Vist en El Jueves' de Rocío Márquez, qui va tancar un Emac. que “ha arribat per a quedar-se”, confirma el regidor de Cultura.

 

Pujar