23 de setembre de 2020 23/9/20

El Festival Arenal Sound en peu i a peu de platja dos anys més a Burriana

El Festival Arenal Sound en peu i a peu de platja dos anys més a Burriana - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  El Festival Arenal Sound en peu i a peu de platja dos anys més a Burriana - (foto 2)

  La vuitena edició de l'Arenal Sound 2017 se celebrarà en la seua ubicació inicial, a la vora del mar. "Aquest és el lloc on va néixer, el lloc on s'ha de fer, si el festival es fes a l'interior de Borriana no tindria res a veure, la platja és part de la seua identitat" explica el promotor David Sánchez en l'acte de presentació d'aquest esdeveniment musical.

  En peu i a peu de platja per dos anys; l'autorització aconseguida en modificar la Llei Autonòmica de Ports de la Comunitat Valenciana i la certesa que com explica Francesc Colomer "l'Arenal Sound és sinònim de qualitat, prestigi i posicionament" confirmen que el festival segueix endavant, almenys fins al 2019, per alegria dels 300.000 sounders que s'espera que com els passats anys facin penjar el cartell de "entrades esgotades" als pocs dies de la seua sortida.

  L'Ajuntament de Borriana concertava aquest matí la roda de premsa que en absència de l'alcaldessa Mª Jose Safont ha estat presidida per Francesc Colomer, el secretari autonòmic de l'Agència Valenciana de Turisme, Vicent Aparici, regidor responsable del festival i els promotors Toño i David Sánchez, també ha acudit Adolf Sanmartín Director Territorial de Presidència.

  Agraïts a tots i entre ells, han confirmat que el treball conjunt funciona, en concret Vicent Aparici ha destacat que "aquest és el millor acord econòmic i social que hem tingut fins ara, hem aconseguit que el festival s'integri en el teixit social de Borriana" una cosa que assegura "era fonamental per als veïns del municipi". Tant, que més de 8.000 entrades seran per a aquests borrianencs.

  Els festivals asseguren els ponents, no es realitzen en qualsevol banda, es necessita d'una professionalitat en l'organització, una geografia clau i una hospitalitat que en el cas de l'Arenal Sound estan més que cobertes i se segueix treballant en això amb accions tant socials com s'han citat abans, com esportives, culturals i fins i tot mediambientals.

  Entre les noves mesures, l'empresa assumirà les tasques de neteja que no pugui cobrir el consistori i oferirà un autobús als festivalers que vulguin desplaçar-se entre el recinte, càmpings i centre urbà, a més com ha assenyalat el director del festival "aquest any s'ha batut el rècord de venda de places d'autobusos de llarga distància amb 10.000 persones" un èxit tenint en compte que l'organització aposta per la reducció de l'ús de l'automòbil per venir fins al festival.

  A causa de les demandes que li van costar la suspensió al festival en el passat, les qüestions tècniques han millorat increïblement i l'escenari principal s'instal·larà encara més a prop del mar, amb la projecció acústica cap al nord-est i l'adaptació de pantalles "per reduir els decibels" que rebran l'entorn d'habitatges proper al recinte a partir de l'1 d'agost i fins al 6.

  Però Borriana no serà l'única ciutat que pugui gaudir de la marca Arenal Sound, entre d'altres encara per confirmar, el 2 d'agost Vila-real acollirà també concerts i accions com l'any passat.

  Entre les dates pròximes a tenir en compte s'ha destacat el 21 de juny quan sortiran a la venda els tiquets per l'acampada al càmping Arenal que començarà a les 18:00 hores amb preus des dels 5 euros fins als 60, de la mateixa manera , la venda per al camping de Malvarosa s'ha fixat per al dia següent amb un límit de preu de 45 euros. El 23 es confirmarà un altre gran artista i el 26 es tancarà finalment el cartell del festival que reinventa el turisme a Borriana.

  Arenal Sound 2017

  Arenal Sound 2017Entrar en el especial
   6 comentaris
  Wertting
  Wertting
  19/06/2017 08:06
  Pantalons

  Después de leer la noticia, visualizo la última foto con los dirigentes locales con los pantalones por los tobillos.... Por cierto, dónde esta la Alcaldía? La rueda de prensa es penosa, Aparici intentando vender como una victoria algo que esta muy lejos de serlo y que deja la autonomía local a la altura de los "tobillos" Una pena, pero ya sabeis..."De fora vindran....."

  Pujar