12 d’agost de 2020 12/8/20

La falta de places de Batxiller a Burriana obliga a crear una nova aula

La falta de places de Batxiller a Burriana obliga a crear una nova aula - (foto 1)
  • Educació dóna resposta a les queixes veïnals i treballa a un nova unitat per als alumnes que s'han quedat sense plaça

El municipi castellonenc de Burriana comptarà el pròxim curs amb una aula extra de 1r de Batxillerat a la qual accediran tots aquells alumnes que hagen sol·licitat cursar aquests estudis i s'hagen quedat sense plaça per falta d'oferta.

Així ho han confirmat fonts de la conselleria d'Educació a elperiodic.com aquest dijous detallant que d'aquesta manera cap dels alumnes – un total de 13 – haurà de desplaçara a un altre municipi per a estudiar.

La resposta arriba després que les famílies afectades hagen mostrat el seu malestar per la situació que s'havia generat, perquè més d'una desena de joves s'havien quedat sense possibilitat de cursar el primer any de l'educació no obligatòria malgrat tindre bons resultats acadèmics.

Aquestes famílies han denunciat la seua “desesperació” i reclamen solucions per a facilitar que els seus fills puguen seguir amb els seus estudis i projectes en els instituts públics de Burriana.

Una reclamació que, com diem, ha sigut escoltat i sobre la qual la conselleria d'Educació ja està treballant per a poder garantir una nova unitat de 1r de Batxillerat en la localitat.

Pujar