26 de novembre de 2020 26/11/20

Un equip de Burriana, classificat per al Campionat Mundial de Carreres d'Obstacles

Un equip de Burriana, classificat per al Campionat Mundial de Carreres d'Obstacles - (foto 1)
  • El Corpore Team estarà representat per alguns dels seus membres en aquesta competició que se celebrarà a Londres de l'11 al 13 d'octubre

MÉS FOTOS
Un equip de Burriana, classificat per al Campionat Mundial de Carreres d'Obstacles - (foto 2)

El club esportiu Corpore Team de Burriana està d'enhorabona. El mes vinent d'octubre estarà representat per alguns dels seus esportistes en el Campionat Mundial de Carreras d'Obstacles que se celebra a Londres. Tota una fita perquè en aquest campionat es donen cita els millors esportistes internacionals d'aquesta categoria i és un reconeixement també a l'esforç dels nou esportistes que han aconseguit classificar-se.

Juan Vicente Parra, fundador i entrenador de l'equip, Manuel Grau, José Bruno Alonso, Adrián Peralta, Claudia Carrillo, Xema Olivas, Irene B. González, Alba Hernández i Rubén Barruguer són els classificats que participaran en aquesta carrera de 15 quilòmetres. El recorregut compta amb cent obstacles i per a classificar-se és necessari quedar entre els cinc o vint millors de les proves classificatòries a nivell nacional.

“Per a mi, és un orgull comptar amb el gran Club que hem format i més encara veure en les seues cares la felicitat en estar classificats per a aquest campionat, és el millor resultat que un entrenador pot obtindre”, ens compta Juan Vicente Parra, entrenador de l'equip.

“El fet d'haver-nos classificat em suposa una gran alegria, ja que quan vaig començar mai vaig pensar que podria arribar a participar en un esdeveniment tan gran com un mundial. A més em sembla una iniciativa molt bonica i bona per a d'aquesta manera promoure més aquest tipus d'esports”, explica Xema Olivas, un altre dels classificats.

Les carreres d'obstacles són una modalitat esportiva amb diverses categories i la dificultat de les quals resideix en les tandes competitives, “ja que la superació de tots els obstacles és obligatòria, sent desqualificats tots els participants que no aconseguisquen superar algun d'ells”, expliquen a elperiodic.com des de l'equip.

Actualment Corpore Team està format per 35 integrants (de Borriana, Alqueries, Castelló, Vila-real i Sagunt) i no solament es dedica a les carreres d'obstacles, sinó també a carreres d'asfalt, trails, ultratrails, triatlons. “Això ho fem perquè considerem que hem de tocar qualsevol disciplina que vaja a ajudar-nos a desenvolupar-nos com a esportistes de qualsevol àmbit”.

Pujar