10 d’abril de 2020 10/4/20

Elena Pastor i Julia López ja són les Reines Falleres de Burriana 2020

Elena Pastor i Julia López ja són les Reines Falleres de Burriana 2020 - (foto 1)
  • Centenars de burrianencs s'han reunit en el Centre Cultural La Mercè per a acompanyar a les reines

Galeria de fotos
Borriana - Falles 2020 - Proclamació
Borriana - Falles 2020 - Proclamació
MÉS FOTOS
Elena Pastor i Julia López ja són les Reines Falleres de Burriana 2020 - (foto 2)
Elena Pastor i Julia López ja són les Reines Falleres de Burriana 2020 - (foto 3)
Elena Pastor i Julia López ja són les Reines Falleres de Burriana 2020 - (foto 4)

La localitat de Burriana s'ha vestit de gala per a acollir aquest diumenge dia 3 de novembre la proclamació de les Reines Falleres de Burriana per a aquest pròxim any 2020. Julia López, Reina Fallera Infantil, i Elena Pastor, Reina Fallera, han sigut les principals protagonistes. L'acte s'ha celebrat en el Centre Cultural La Mercè, on no va quedar cap seient lliure.

Maria Josep Safont, alcaldessa de la localitat, li ha imposat la insígnia d'Or de la Junta Local Fallera de Burriana a la nova Reina Fallera Infantil 2020 i després ha fet el mateix amb la Reina Fallera 2020.

A continuació, la Reina Fallera li ha imposat la insígnia a Maria Josep Safont com a Presidenta Nata de la Junta Local Fallera. Seguidament, l'alcaldessa li ha posat un altre distintiu a la regidora de Festes, Lluïsa Monferrer, com a presidenta executiva de la Junta Local Fallera.

Després, es van proclamar les Corts d'Honor de les Reines Falleres. També a les falleres majors, les falleres majors infantils, els cavallers acompanyants i els presidents de les diferents comissions falleres els varen imposar la insígnia de plata. Tot seguit, ha quedat proclamada la Junta Local Fallera 2020.

A partir d'aqueix moment, totes dos representants han anat rebent, al costat de l'alcaldessa i de la presidenta de la JLF, les noves representants de les Corts d'Honor, tant major com infantil, i a les Dames de la Ciutat.

Finalment, les representants i presidents de cadascuna de les 19 agrupacions falleres de la ciutat també han pres part en l'acte amb la presentació de cadascuna d'elles a la ciutadania.

L'acte s'ha tancat amb la intervenció de Maria Josep Safont, la qual ha volgut transmetre un missatge d'alegria perquè és el “primer dia gran i important del nou cicle faller”, després que ahir Mar Zamora i Anne Alós foren acomiadades en el Ball especial celebrat en la Llar Fallera, i a qui ha agraït “la manera de portar el nom i donar a conèixer Borriana com ho han fet durant tot l’últim any”.

A més, l'alcaldessa ha animat Elena i Julia perquè des d'avui mateix comencen a “gaudir d'un any que segur que serà irrepetible i que quedarà per sempre en la vostra memòria”.

Tal com els comptava elperiodic.com fa uns dies, Júlia López ens va afirmar que ja estava preparant els últims detalls per a representar a la seua localitat com es mereix (ACI). D'altra banda, Elena Pastor també va remarcar que estava molt il·lusionada per començar el nou any faller. Sens dubte, ambdues conviden a tots els ciutadans per a que gaudeixin del gran any que els espera per davant (ACI).

En clau de Falla

En clau de FallaEntrar en el especial
Pujar