29 de març de 2020 29/3/20

Elena Pastor: "Estic molt il·lusionada per començar el nou any faller"

Elena Pastor: "Estic molt il·lusionada per començar el nou any faller" - (foto 1)
  • Entrevistem la reina fallera de Burriana 2020

Galeria de fotos
Burriana - Falles 2020 - RRFF Elena i Julia
Burriana - Falles 2020 - RRFF Elena i Julia
MÉS FOTOS
Elena Pastor: "Estic molt il·lusionada per començar el nou any faller" - (foto 2)
Elena Pastor: "Estic molt il·lusionada per començar el nou any faller" - (foto 3)

Elena Pastor es prepara per viure un gran any faller. La reina fallera de 2020 acaba de tindre el seu primer acte oficial amb la resta del col·lectiu faller, el preludi al que serà, segurament, un dels dies més especials del seu regnat: l'Exaltació.

Elperiodic.com ha immortalitzat aquesta gran jornada amb un posat i una entrevista amb la gran protagonista, que a continuació podeu llegir.

Acabes de viure la primera presentació davant els mitjans amb la resta del col·lectiu faller i com aquell que diu, comença el compte enrere per al teu regnat. Com ho estàs vivint?

Estic molt contenta i molt il·lusionada per poder començar l'any faller, la veritat.

Tindries ganes segur. Des d’estiu no teníeu un acte oficial com a tal, no?

Exacte. Vam tenir la presentació davant la premsa al juliol i va ser un dia molt bonic perquè ens vam juntar amb totes les corts i ens vam poder conèixer un poquet més. Des d’aleshores fins aquest diumenge, que ha sigut el posat oficial i a més la primera presa de contacte amb la resta de les falleres majors de Burriana.

I després de tot l'estiu tornes a reprendre les falles i, a més, aquest any com cap altre. Estaves nerviosa?

Al principi una mica perquè tampoc sabíem com anava a ser. Però després veient a les falleres majors, parlar amb totes elles i veure que et fan sentir molt bé perquè són totes un encant, aleshores et relaxes. De fet, vam estar molt a gust tant amb la Junta, amb la resta de falleres i els presidents.

Una bona primera presa de contacte per a la que t'espera. Com t'estàs preparant?

Bé amb un poc d'agobio i nervis però ho estic portant prou bé. Crec que hi ha temps per compaginar-ho amb l'estudi i el treball.

Has pogut parlar amb les reines ixints?

Si i amb Mar tinc una relació estupenda. A més, m'ha donat molts consells per poder portar aquest any el millor possible.

I segur que així serà Elena. T'agradaria enviar un missatge als lectors?

Espero que tots els burrianeros i burrianeres estiguen disposats a passar un gran any faller i que puguen acompanyar-nos. També els convide a que vinguen a veure els vestits a l'exposició ja que és una setmana molt emotiva per a nosaltres i ens fa molta il·lusió que tots formen part d’ella.

Moltes gràcies Elena i molta sort.

Gràcies a vosaltres.

En clau de Falla

En clau de FallaEntrar en el especial
Pujar