1 d’octubre de 2020 1/10/20

Els “Diumenges al Museu” tornen a Borriana

Els “Diumenges al Museu” tornen a Borriana - (foto 1)
  • Les visites guiades es realitzaran de nou en tres torns els pròxims diumenges 26 de novembre i 17 de desembre en el CMC La Mercè on se situen les mostres sobre els jaciments borrianencs

MÉS FOTOS
Els “Diumenges al Museu” tornen a Borriana - (foto 2)

El Museu Arqueològic de Borriana viu durant aquest 2017 u dels moments importants de la seua dilatada història en la ciutat, ja que es compleixen 50 anys des que es va inaugurar oficialment. Cinc dècades després el Museu Arqueològic és una referència per a les comarques nord valencianes, ja que és únic en les seues característiques d'arreplegar la gran riquesa dels diferents jaciments que es troben en el terme municipal de Borriana. Per açò, també la segona campanya que dins d'aquest 2017 es realitza dels “Diumenges al Museu” també és especial després de la inauguració de l'exposició dedicada a repassar aqueixos cinquanta anys d'història i divulgació de l'Arqueologia en la capital de la Plana Baixa. 

Aquest diumenge s'han realitzat les tres primeres visites guiades en les quals els i les assistents poden gaudir d'una forma especial del museu, en rebre detallades explicacions per part de la guia contractada per a la celebració dels “Diumenges al Museu”. Tal com ha explicat el regidor de Patrimoni de l'Ajuntament de Borriana, Vicent Granel “la nostra ciutat té una riquesa patrimonial, especialment a nivell de jaciments, que també es veu reflectida en la importància del Museu, que a més enguany ha anat sumant mostres i exposicions en commemoració del 50 aniversari del seu naixement i consolidació a Borriana”. Tal com ja s'ha fet en les campanyes anteriors, els “Diumenges al Museu” es realitzaran un dia al mes fins a final d'any, concretament els diumenges 26 de novembre i 17 de desembre.

Pujar