21 de novembre de 2019 21/11/19

Detingut un home a Burriana després de ferir greument i atracar a una anciana

Detingut un home a Burriana després de ferir greument i atracar a una anciana - (foto 1)
  • La dona va haver de ser traslladat a l'hospital després de caure a terra i començar a sagnar pel cap

MÉS FOTOS
Detingut un home a Burriana després de ferir greument i atracar a una anciana - (foto 2)

La Guàrdia Civil ha detingut a un home de 23 anys després d'atracar i ferir a una anciana a Burriana i, en altres circumstàncies robar un vehicle i conduir sense carnet. L'actuació es va iniciar a la fi del mes de setembre, quan la Guàrdia Civil va iniciar una investigació arran d'una denúncia presentada en la Caserna de Burriana, on una persona d'avançada edat, informava haver sigut víctima d'un robatori amb violència el dia 27 de setembre, on que autor/és desconeguts li havien propinat una forta estirada de la seua bossa que portava en el seu muscle esquerre, provocant amb això, que caiguera a terra i començara a sagnar pel cap, havent de ser traslladada al centre hospitalari.

Després de realitzar nombroses gestions van comprovar que durant el mes d'octubre, un home circulava per l'Avinguda del Transport de la localitat de Burriana, en un ciclomotor els ocupants del qual no portaven casc de protecció algun, reconeixent sense cap gènere de dubtes a la persona que conduïa el vehicle ja que posseïa un ampli historial d'antecedents i on després de realitzar diverses gestions, es va poder comprovar que el mateix no havia obtingut o posseït mai el permís o llicència per a conduir vehicles a motor i que aquest ciclomotor havia sigut sostret aqueix mateix dia de la localitat de Xilxes (Castelló).

Com a resultat de les perquisicions obtingudes, van comprovar que l'home que havia robat a la persona d'avançada edat era el mateix que circulava amb el ciclomotor robat per a esclarir aquests fets, per la qual cosa van aconseguir identificar, localitzar i detindre a un home de 23 anys d'edat, com a suposat autor un delicte de robatori amb violència i intimidació, delicte contra la Seguretat Viària per conduir un ciclomotor no havent obtingut o posseït mai permís o llicència per a conduir vehicles a motor i delicte de furt-use de vehicle a motor. Després d'un laboriós treball, per part dels investigadors s'ha pogut recuperar el ciclomotor sostret, el qual va ser entregat al seu legítim propietari.

El detingut juntament amb les diligències instruïdes han sigut posats a la disposició del Jutjat de Primera Instància i Instrucció número 1 de Vila-real, el qual va decretar l'ingrés a la presó preventiva del detingut. L'actuació ha sigut realitzada per efectius de la Guàrdia Civil de Burriana.

ocultar
Detingut un home a Burriana després de ferir greument i atracar a una anciana
Pujar