elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El PP demana al PSPV aprofitar els 150.000 euros del Pla Castelló 135 en reparar i millorar camins, carrers i voreres

El PP demana al PSPV aprofitar els 150.000 euros del Pla Castelló 135 en reparar i millorar camins, carrers i voreres

  El grup municipal del Partit Popular a Borriana ha animat al PSPV a invertir els 150.000 euros que la Diputació Provincial de Castelló injectarà enguany en la ciutat en la millora i reparació de carrers, voreres i camins rurals. El PP planteja aquesta iniciativa després que passats 19 mesos de gestió del tripartit, “hàgem vist un manteniment pràcticament inexistent de la via pública”. Una circumstància, “fàcilment evitable si s'invertira en conservació però vist que no hi ha fons per a realitzar tasques que haurien de ser prioritàries, creiem que les ajudes d'altres institucions, com és el cas del Pla Castelló 135, poden ser de gran utilitat per a respondre a les demandes ciutadanes i reparar aquelles deficiències i desperfectes que denuncien els veïns”.

  Des del PP celebren que “cada desperfecte o deficiència que denunciem públicament siga tinguda en compte pel PSPV i s'invertisca en la seua reparació”. “Creiem que es podria evitar amb un manteniment periòdic. Però si aquesta no és la política del PSPV, al final el que ocorre és que és necessari invertir per a millorar les condicions de carrers, vies i camins que no han rebut una conservació adequada”.

  Per a Juan Fuster, regidor i portaveu del PP a Borriana, “aqueix ha sigut el cas de camins com La Coixa, Marjalet o l'avinguda de Nules, aquests dos últims licitats recentment”. “Ara, l'arribada de 150.000 euros del Govern Provincial, ha d'ajudar-nos a seguir millorant les condicions de la via pública de Borriana”. “Potser no resulten de gran interès per al PSPV, que hem vist durant 19 mesos com les abandonava, no obstant açò sí resulten d'absoluta prioritat per a qui circula o passeja per elles cada dia”.

  Així les coses, des del PP manifesten el seu desig de seguir proposant iniciatives que ajuden a millorar la qualitat de vida dels veïns de Borriana. “Seguirem fiscalitzant la labor del tripartit i elevant les demandes i exigències que ens transmeten els ciutadans posat que és a ells a els qui s'ha de prestar servei encara que aquest no siga el criteri que defensen els tres partits que governen Borriana”.

  comentari 1 comentari
  amb un parell
  amb un parell
  01/02/2017 08:02
  Clar que si Juan

  per que el clots san fet desde que estan estos. antes els camins pareisien una pista de formula uno. tens mes cara que llom.

  Pujar