elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Cs demana la distribució de màscares entre els veïns més vulnerables de Burriana

Cs demana la distribució de màscares entre els veïns més vulnerables de Burriana
  • La portaveu, María Jesús Sanchís, proposa "repartir-les a través de les associacions que donen suport a les persones sense recursos"

La portaveu de Ciutadans (Cs) a l'Ajuntament de Burriana, María Jesús Sanchís, ha demanat en el ple "reforçar la distribució de màscares entre la població més vulnerable de la localitat". En el torn de precs i preguntes, la portaveu ha destacat que "el cost d'aquest producte és molt elevat i amb l'actual situació econòmica moltes famílies no poden afrontar-lo, si tenim en compte a més que el preu de les més segures, les FPP2, està al 21 per cent d'IVA".          

En aquest sentit, la regidora ha proposat que "aquest repartiment es faça a través de les associacions i no sols de Serveis Socials. Creu Roja, Càritas, l'església del port i altres que s'estan dedicant en cos i ànima a atendre els veïns amb menys recursos des de l'esclat de la pandèmia". Així doncs, "des de Cs esperem que, tal com es va comprometre l'alcaldessa en el ple, s'estudie aquesta possibilitat", ha resolt Sanchís.

Pujar