elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El PP defensa a veïns i agricultors en la millora de camins "que el PSPV abandona"

El PP defensa a veïns i agricultors en la millora de camins "que el PSPV abandona"

  El Partit Popular de Borriana ha fet una crida al PSPV de la ciutat perquè s'escometa la millora dels camins rurals de la ciutat de forma urgent. “Estem al costat dels veïns i dels agricultors, i creiem que és fonamental donar respostes a els qui esperen millores que mai arriben. La Coixa o la Serratella són trams que estan abandonats per la clara deixadesa d'un PSPV que ara, després de quatre anys, es dedica a culpar a Nules de la degradació del camí La Ratlla quan abans d'eleccions no hi havia cap problema”.

  Des del PP, tal com ha assenyalat el seu regidor, Carlos Solá, “és evident que el PSPV ha callat durant anys perquè a Nules governava”. “Ara que ja no forma part del govern, des de Borriana no tenen problema a atacar al municipi veí i acusar-li de negligència”.

  En opinió de Solá, “la vertadera negligència és la que durant aquests anys ha comès el PSPV abandonant a la seua sort els camins rurals”. “Hem exigit durant quatre anys, de forma reiterada, la necessitat de dissenyar un Pla Integral de Conservació i evitar els danys en aquests traçats vitals per a l'economia de milers de famílies de Borriana i vies de comunicació per a els qui resideixen en la zona de cultiu”.

  No obstant açò, “durant anys hem obtingut la mateixa resposta: cap. I el resultat”, tal com considera el portaveu del PP, “és el malestar ciutadà per un abandó indegut i els problemes derivats d'un ferm ple de sots i en alguns casos intransitable”.

  Des del PP animen al PSPV “a treballar per Borriana” i a “escoltar als ciutadans”. “En lloc de dedicar-se a fer política i carregar les culpes al municipi veí, el que hauien de fer és trepitjar el carrer, parlar amb els veïns, escoltar les seues demandes i resoldre-les”. “Nosaltres anem a seguir fent-ho perquè si Borriana ens ha donat una responsabilitat pública és per a servir i ser útils, no per a perdre el temps en polèmiques polítiques totalment estèrils”.

  Pujar