elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El PP defensa un Arenal respectuós amb Borriana que garantisca la convivència

El PP defensa un Arenal respectuós amb Borriana que garantisca la convivència
  • El president local del PP, Alejandro Clausell, defensa un festival “que siga motor turístic i model de desenvolupament local en equilibri amb el benestar de la ciutat”

El Partit Popular de Borriana, a través del seu president local, Alejandro Clausell, ha reclamat un Arenal respectuós amb la ciutat que garantisca la convivència i el descans dels veïns. “Volem un festival de música que siga motor turístic i model de desenvolupament per a la ciutat, però que la seua activitat estiga en sintonia i cohabite en equilibri amb el benestar dels nostres veïns”.

Per a Clausell, “la cita musical va nàixer de les bones polítiques del Partit Popular que van creure en un esdeveniment musical que permetera a Borriana col·locar-se en el territori de festivals a nivell nacional”. “Aquest objectiu no pot perdre's i ha de continuar guiant els nostres passos”.

Per això, explica el president local del PP, “creiem que és necessari defensar un festival que ens sume com a ciutat, perquè és evident que Borriana reivindica el seu espai en el sector turisme i reclama polítiques que li permeten promocionar-se i atraure visitants amb l'objectiu que arriben ingressos a la localitat”.

Per això, des del PP, “creiem en un Arenal que ens sume, que invertisca a Borriana, que ens faça créixer i captar nous mercats, i que reivindique les oportunitats turístiques i les fortaleses que com a ciutat costanera gaudim”. Un Arenal “que crega a Borriana, perquè per a nosaltres és l'única cosa que importa”.

Pujar