6 d’agost de 2020 6/8/20

Declaren diversos testimonis pel presumpte xantatge polític a un regidor de Burriana

Declaren diversos testimonis pel presumpte xantatge polític a un regidor de Burriana  - (foto 1)
  • L'edil de Se Puede Burriana, Manel Navarro, va denunciar fa un any a la portaveu de Cibur, Mariola Aguilera, per presumptament oferir-li treball a canvi de rèdit polític

MÉS FOTOS
Declaren diversos testimonis pel presumpte xantatge polític a un regidor de Burriana  - (foto 2)

Fa un any de l'escàndol que va enfrontar als regidors en l'Ajuntament de Burriana pel presumpte suborn per part de la portaveu de Cibur, Mariola Aguilera a l'edil de Se Puede Burriana, Manel Navarro, en el qual suposadament li oferia treball a canvi d'una contraprestació política.

Després de la denúncia que va presentar davant la Fiscalia Manel Navarro, aquesta setmana torna a ser actualitat l'assumpte ja que diversos testimonis han declarat aquest dilluns en els jutjats de Vila-real després que ho feren fa uns mesos els implicats. Els testimonis que han prestat declaració són a petició de la pròpia Mariola Aguilera, que encara està pendent de prestar declaració en un procediment en el qual no s'ha presentat cap acusació particular.

Cal recordar que en aquests moments el cas es troba en fase d'instrucció i s'estan practicant les diligències prèvies per a determinar si considera que va haver-hi delicte o no en els fets denunciats per Manel Navarro.

Entre les diligències prèvies que se solen practicar està la declaració de possibles testimonis, la qual cosa està fent actualment. Una vegada concloga aquesta fase d'instrucció s'obrirà judici oral o se sobreseurà si s'entén que els fets denunciats no són constitutius de delicte.

Tal com els va avançar elperiodic.com, Navarro va denunciar davant la Fiscalia els fets i va declarar a la fi de l'any passat a més de fer lliurament dels enregistraments en les quals es demostraria aqueix xantatge, no així del telèfon mòbil amb el qual aquestes es van realitzar.

Pujar