elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Club 53 corona les falles de Burriana

Club 53 corona les falles de Burriana
  • La comissió s'alça amb el primer premi tant en el monument gran com en l'infantil

  • El monument major “L'Aristo...Gràcia” de l'artista Rafa Ibáñez i l'infantil “Botànica” de Sergio Fandos aconsegueixen la majoria de premis en la Categoria Especial

Galeria de fotos
Burriana - Falles 2019 - Entrega de Premis -1
Burriana - Falles 2019 - Entrega de Premis -1
MÉS FOTOS
Club 53 corona les falles de Burriana - (foto 2)
Club 53 corona les falles de Burriana - (foto 3)
Club 53 corona les falles de Burriana - (foto 4)
Club 53 corona les falles de Burriana - (foto 5)
Club 53 corona les falles de Burriana - (foto 6)
Club 53 corona les falles de Burriana - (foto 7)
Club 53 corona les falles de Burriana - (foto 8)

Un any més, la Llar Fallera ha acollit l'acte de lliurament dels premis de les Falles 2018, en el qual la Falla Societat Club 53 s'ha tornat a alçar amb el màxim guardó a la millor falla d'enguany amb els seus monument titulat “L'Aristo...Gràcia” obra de Rafael Ibáñez Sánchez. El segon dels premis ha sigut per a la Falla Plaça Chicharro, seguida en el tercer lloc pel monument de la Falla Don Bosco.


Els nervis per conèixer els premis de les diferents categories en les quals cada any el jurat triat per les mateixes comissions tria als guanyadors, ja es podien entrellucar i percebre en la cercavila prèvia al lliurament de premis. Totes les comissions falleres i les seues respectives Corts d'Honor juntament amb la xaranga que animava a cadascuna d'elles, s'han donat cita en la Plaça Major de Borriana des d'on s'han dirigit fins a la Llar Fallera. Allí, en l'escenari s'ha rebut amb grans aplaudiments a les màximes representants falleres de 2019, amb les Reines Falleres, Mar Zamora i Anne Alós presidint l'acte al costat de l'alcaldessa Maria Josep Safont i a la Presidenta de la Junta Local Fallera, Lluïsa Monferrer.


El moment de conèixer els premis als grans monuments de Borriana en aquest 2019 ha arribat poc després de les set i mitja de la vesprada. En la Segona Categoria s'ha imposat la Societat de Caçadors, mentre que en la Primera Categoria el premi ha sigut per a la Societat Club Ortega.


El moment més esperat de la nit ha arribat per a fer saber que, per cinquè any consecutiu, la Societat Club 53 es portava el màxim guardó, seguida de Plaça Chicharro i de Don Bosco. Tal com explicaven des de la Junta Local Fallera, amb la seua presidenta Lluïsa Monferrer al capdavant, “hem tornat a gaudir d'una Gala de Premis de les Falles en la qual l'alegria, l'esportivitat fallera i l'emoció han sigut protagonistes, així que volem felicitar a totes i cadascuna de les 19 agrupacions falleres pel treball i l'esforç perquè cada any les Falles de Borriana siguen cada vegada millors i més gent vinga fins a la nostra ciutat per a gaudir d'elles”.

Pujar