28 de setembre de 2020 28/9/20

Cibur denúncia “l’oblit” que patixen els comerciants de Borriana per part del tripartit

  Ciutadans Indenpendents per Borriana (CIBUR) denúncia la situació “d’oblit” que viuen els comerços de Borriana per part del govern tripartit municipal, als que acusa de "despreciar" als treballadors. Des de Cibur, la seua portaveu Mariola Aguilera, lamenta que a Borriana ha costat “molts anys" unir al comerç i que el govern actual no compta amb ells: "Ara que l'Ajuntament té una Federació de Comerç sòlida i fort, li'ls ignora i s'els desprecia", denúncia Aguilera.

  En este sentit, des de Cibur exigixen al tripartit que "deixen de jugar a ser polítics" i els insten a treballar per Borriana "i no sols per a eixir en la foto". Mariola Aguilera acusa PSOE, Compromís i Podem d’"ignorar" des que van arribar al govern a sectors "importantísims" en la ciutat i posa com a exemple la Federació de Comerç: "Els mentix no sols en este tema del mercat sinó també els frena iniciatives sòlides com les campanyes de Nadal, d'Hallowen, etc", assegura Aguilera.

  Sobre el Mercat de la Mar, la portaveu de Cibur defén que era "més fàcil i pràctic" cedir la gestió del mercat als venedors ambulants de Borriana i la Federació del Comerç ja que està, segons Aguilera, actualment en l'aire: "A data de hui i amb les parades adjudicades, no sabem quina persona es va a encarregar d'este servici, ja que l'Ajuntament no compta amb Placero/a per als diumenges i no es pot contractar a ningú", lamenta la portaveu municipal.

  "Diners hi han, però la prioritat de l'equip de govern és una altra, eixir en la foto i pagar campanyes per als seus partits polítics i no per a l'interés general", insistix Aguilera. Davant d'esta situació, des de Cibur asseguren que "treballaran conjuntament" amb la Federació de Comerç, no sols per a modificar i ampliar la pròxima "Ordenança Reguladora del Mercat de la Mar". A més, "exigiran" a PSOE, Compromís i Podem, "serietat, gestió i treball per a l'interés general" i no pel propi.

   1 comentari
  Finselmonyodementides
  Finselmonyodementides
  30/09/2016 07:09
  Oblidats estavem quan la Regidora era Mariola

  Pues no té cara ni na!!! L'època que més hem estat els comerciants oblidats per l'Ajuntament ha sigut quan Mariola va ser la Regidora de Comerç. No només passava de nosaltres com si forem fem, sino que era imposible mantindre una conversació amb ella per les formes de mal barri que es gasta aquesta dona. Estas més guapa callaeta Mariola!!!

  Pujar