24 de setembre de 2020 24/9/20

Els cabuts de la Mercé inunden els carrers de Burriana

Els cabuts de la Mercé inunden els carrers de Burriana - (foto 1)
  Galeria de fotos
  Burriana - Festa de la Mercé - Els Cabuts
  Burriana - Festa de la Mercé - Els Cabuts
  MÉS FOTOS
  Els cabuts de la Mercé inunden els carrers de Burriana - (foto 2)
  Els cabuts de la Mercé inunden els carrers de Burriana - (foto 3)
  Els cabuts de la Mercé inunden els carrers de Burriana - (foto 4)

  Les festes i les celebracions no cessen en la localitat castellonenca de Burriana. Després d'uns merescuts dies de descans després de viure unes intenses festes en honor a la Verge de la Misericordia, aquest dilluns els seus carrers s'han tornat a omplir d'alegria i color.

  El motiu no ha sigut un altre que la festa de ‘Els Cabuts de la Mercé’, una trobada en el qual els veïns més xicotets es tornen els protagonistes en una gran batalla de pals contra aquests peculiars personatges.

  Una cita que cada any aconsegueix traure més d'un somriure a pares i xiquets. Tot això, ha ocorregut als voltants de la parròquia i del Centre Municipal de Cultura la Mercé, on una gran part de la població infantil de Burriana s'ha donat cita per a descarregar energia després d'un llarg dilluns, i gaudir del cercaviles previst que ha recorregut els carrers més pròxims en la mateixa plaça de la Mercé.

  A més, com ja ve ocorrent des del 2016 perquè la lluita no es porte amb si cap incident i puga lliurar-se amb seguretat, l'Ajuntament ha torne a apostar per aplaudidors de plàstics amb el que s'ha pogut gaudir de la tradició com sempre però minimitzant els riscos de lesió.

  Una vesprada molt divertida, que animada per la música, ha fet que centenars de famílies hagen viscut un final de dilluns diferent acompanyats dels riures dels Cabuts, i també d'algun que un altre esglai.

  Pujar