23 de setembre de 2020 23/9/20

Burriana suspén les Falles 2020

Burriana suspén les Falles 2020 - (foto 1)
  • Així s'ha acordat en una reunió entre l'Ajuntament, Junta Local Fallera i la Federació de Falles de Burriana

Borriana es quedarà amb les ganes de celebrar les falles enguany. Encara que es venia veient després de les suspensions de festes que s'estan produint en les últimes setmanes en tota la geografia espanyola a causa de la crisi sanitària pel coronavirus, fins fa uns minuts no s'ha confirmat: les falles de Borriana 2020 queden suspeses.

Així s'ha acordat aquest dimarts a la vesprada en una reunió entre l'Ajuntament de Borriana, Junta Local Fallera i la Federació de Falles de Borriana, tal com ha pogut saber elperiodic.com. De moment, es desconeixen més detalls de la decisió encara que aquest dimecres l'Ajuntament i Junta Local Fallera faran un comunicat conjunt.

Aquest dimarts s'han anat succeint els anuncis de suspensió de festes. Si a primera hora de la vesprada eren les Fogueres d'Alacant les primeres a caure, a final de la vesprada han sigut la Magdalena de Castelló i, a última hora de la vesprada, les falles de Borriana. Aquest dimecres, a més, hi ha una reunió a l'Ajuntament de València per a abordar el tema de les falles, que podrien portar un desenllaç similar.

Especial Coronavirus a Castelló, Valencia y Alacant

Especial Coronavirus a Castelló, Valencia y AlacantEntrar en el especial
Pujar