24 de novembre de 2020 24/11/20

Burriana s'uneix a la manifestació en defensa de la citricultura

Burriana s'uneix a la manifestació en defensa de la citricultura - (foto 1)

  Hui dilluns els carrers de Nules seran l'escenari pel qual centenars de persones s'uniran en una concentració convocada per la Plataforma per la Dignitat del Llaurador en defensa de la citricultura. La cita, que donarà començament a les 19.30, comptarà amb la participació de municipis de la Plana Baixa i la Plana Alta, entre els quals es troba Burriana.

  L'objectiu és omplir la localitat de Nules en suport a la citricultura valenciana, és per això que des de la Cooperativa Agrícola Sant Josep, la Caixa Rural i la regidoria d'Agricultura de l'Ajuntament de Burriana han estat tota la setmana recollint inscripcions per a participar en la manifestació i noliejar autobusos gratuïts.

  “Es tracta, tant de continuar donant a conéixer les problemàtiques i situació actual de la citricultura com hem fet durant l'últim any, i que així la gent de Burriana continue donant suport a aquest tipus de concentracions i manifestacions” apunten.

  Amb aquesta nova concentració es torna a posar sobre la taula la situació actual per la qual està travessant la citricultura valenciana i s'exigeix una millora dels drets dels agricultors.

   

  Pujar