21 de setembre de 2020 21/9/20

PP Burriana: "El PSPV retorna al Consell ajudes socials després de declarar-se incapaç d'aprofitar-les"

PP Burriana: "El PSPV retorna al Consell ajudes socials després de declarar-se incapaç d'aprofitar-les" - (foto 1)
  • Els veïns de Burriana amb diversitat funcional podrien haver aprofitat una subvenció de 44.590 euros que el PSPV ha perdut “perquè no hi ha projecto ni gestió”

Els veïns de Burriana amb diversitat funcional han perdut una subvenció de 44.590 euros concedida pel Consell perquè a Burriana “són incapaços de gestionar perquè la nostra ciutat guanye”. Així ho ha considerat la regidora del PP, Consuelo Suay, qui ha lamentat que l'alcaldessa de Burriana, la socialista María José Safont, aprovara el mes de desembre passat una devolució d'una subvenció concedida per al Centre d'Atenció Primerenca (CAC).

Per a Suay, la falta d'implicació i la intolerància al treball que caracteritza el pacte de sous que governa Burriana “ha provocat que una vegada més siga la nostra ciutadania la que perda inversions que podrien ser de gran utilitat si s'aprofitaren”.

“No és la primera vegada que ocorre”, ha explicat la regidora. “Durant aquests anys hem vist com el PSPV que venia a rescatar a les persones retornava ajudes per a la pobresa energètica o per a Serveis Socials”. “Aquells als quals va garantir que serien protagonistes de les seues polítiques s'han convertit en la diana de pujades d'impostos i retallada de prestacions”.

Per a la regidora del PP, “el PSPV ha utilitzat a les famílies per a saquejar les seues economies i finançar de les seues butxaques la pujada de sous pactada entre PSPV i Compromís”. Una situació que es produeix en un moment econòmic en el qual la desacceleració “es fa més palesa amb indicadors com l'atur, que lluny de caure ha crescut en l'últim any”.

Des del Partit Popular, “continuarem defensant als veïns de Burriana enfront de l'amenaça d'un PSPV que ha blindat la seua nòmina i la del seu soci, Compromís, per a assegurar-se que durant quatre anys cobraran bons sous. Si Burriana perd subvencions, pateix una pujada d'impostos o incrementa el nombre d'aturats, no importa”, lamenta la regidora.

Pujar