29 de novembre de 2020 29/11/20

PP Burriana: “PSOE i Compromís gasten 95.000 euros en festes i retallen a 50.000 les ajudes a autònoms”

PP Burriana: “PSOE i Compromís gasten 95.000 euros en festes i retallen a 50.000 les ajudes a autònoms” - (foto 1)
  • Fortea (PP): “El teixit econòmic de Burriana mereix el màxim recolzament enfront d'una coalició que dispara els impostos, organitza concerts i es puja les nòmines”

PSOE i Compromís gastaran el doble en festes que a ajudar als autònoms que des de fa sis mesos pateixen per mantindre oberts els seus negocis. Així es desprén de la despesa registrada en concerts, 95.000 euros, enfront dels 50.000 euros que la coalició concedirà en ajudes a pimes, empreses, comerços i autònoms.

“És frustrant que amb un teixit econòmic potent i diversificat com és el que té la fortuna de posseir Burriana, els actuals governants tinguen més interés a gastar diners en festes que a invertir a garantir ocupació i oportunitats a través dels pilars de l'economia: els autònoms”.

Així de contundent s'ha mostrat la regidora del PP a Burriana, María José Fortea, qui ha reivindicat, una vegada més, “la màxima atenció per als motors del teixit productiu de Burriana”. “S'han preocupat més a organitzar concerts multitudinaris en plena pandèmia que a atendre la trucada d'urgència que amb el decret d'estat d'alarma, el 14 de març, es va fer cada vegada més clamorosa”.

“I és així perquè PSOE i Compromís s'han ocupat que l'escenari s'òmpliga de grups que paga Burriana per a gaudi de tercers. Mentrestant, s'han despreocupat d'injectar liquiditat als autònoms de la ciutat que amb el seu esforç generen ocupació i donen servei als veïns i manteniment a les famílies”. “Així de cru: els diners de Burriana ha servit per a festes en lloc d'emprar-se a crear ocupació i oportunitats”.

Des del PP “continuarem reivindicant el màxim suport per als autònoms. Perquè són ells els que ens salvaran d'aquesta crisi econòmica que mes rere mes es fa més aguda i crítica. Amb les festes que organitzen PSOE i Compromís, lluny de salvar-nos d'aquesta recessió econòmica i sanitària, ens afonarem encara més”, ha lamentat la regidora.

Pujar