27 d’octubre de 2020 27/10/20

Burriana millora les infraestructures del polígon industrial de Carabona

Burriana millora les infraestructures del polígon industrial de Carabona - (foto 1)
  • L'Ajuntament inverteix 200.000 euros en la remodelació conjuntament amb l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE) de la Conselleria d'Economia Sostenible

L'Ajuntament de Burriana inverteix, conjuntament amb l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE) de la Conselleria d'Economia Sostenible, 200.000 euros en la remodelació del polígon industrial de Carabona, segons ha indicat el regidor d'Urbanisme, Bruno Arnandis.

Les obres que es troben “a punt de finalitzar”, tenen com a objectiu “potenciar i afavorir la implantació de noves indústries que reactiven l'activitat econòmica, així com millorar la productivitat de les empreses que existeixen en aquesta àrea industrial”, ha assenyalat Arnandis.

L'import total de l'obra, inclòs el projecte, puja a 200.000 euros, dels quals el 60% està subvencionat per l'IVACE. El responsable de l'àrea d'Urbanisme ha destacat que amb aquesta iniciativa es pretén, a més, “garantir la seguretat de les persones usuàries i de les indústries davant la possibilitat d'incendis” així com “garantir la seguretat viària i l'adequada mobilitat de vianants i ciclistes”.

A més, ha precisat Arnandis, “es millorarà la seguretat del polígon amb la implantació de cambres de control de trànsit connectades al servei de policia local”.

D'altra banda, ha manifestat l'edil que les obres permetran la connexió per mitjà de carril bici al polígon industrial travessant per l'autovia CV-18 i connectant amb la xarxa ciclista que ja existeix i que discorre paral·lela a aquest vial que servirà per a “millorar la mobilitat urbana sostenible”.

Pujar