1 d’octubre de 2020 1/10/20

Borriana renova la il·luminació del barri del Carme

Borriana renova la il·luminació del barri del Carme  - (foto 1)
  • El regidor de Via Pública, Vicent Aparisi, revisa les primeres instal·lacions de llums led que reemplacen als fanals sobre els quals el veïnat ha manifestat que “no il·luminaven prou”

MÉS FOTOS
Borriana renova la il·luminació del barri del Carme  - (foto 2)
Borriana renova la il·luminació del barri del Carme  - (foto 3)

El regidor de Via Pública i Poblats Marítims de Borriana, Vicent Aparisi, ha visitat avui la zona d'habitatges de la Mare de Déu del Carme, conegut com "barri dels pescadors" de Borriana, per comprovar la instal·lació de la nova il·luminació que en les properes setmanes s'estendrà a la totalitat de la zona. L'objectiu de la renovació del material urbà té una doble finalitat, ja que a més de resoldre el problema d'escassa il·luminació en diversos punts, també se suma l'estalvi energètic que les llums led aconsegueixen.

De moment, i tal com ha explicat Aparisi, "es tractava de vore tant la col·locació dels suports lumínics en el primer dels carrers en els quals s'han instal·lat, a més de recollir les opinions de diversos veïns i veïnes que en tot moment han coincidit que la millora és més que notable". La renovació dels fanals existents per nous suports s'està duent a terme després que es recolliren diverses queixes per la falta d'il·luminació, ja que els fanals amb els quals es va dotar a la zona, no proporcionaven la suficient llum segons el punt de vista del veïnat.

El primer dels carrers que ja queda il·luminat amb els nous suports que substituïxen als fanals és el carrer Garbí, encara que com ha aclarit Aparisi, "la renovació es realitzarà també en el conjunt de la zona, en carrers com el de Ponent, Consolat del Mar, Migjorn, Gregal o Tramuntana, per així acabar amb la falta d'il·luminació que ens han reclamat al barri i, a més, seguir amb la nostra política de renovació d'instal·lacions que permeten un estalvi energètic per a la ciutat". Tal com ha conclòs el regidor encarregat de la zona de Poblats Marítims, "el que intentem és aprofitar les renovacions que a nivell d'il·luminació s'han de realitzar en diferents punts del terme municipal per instal·lar directament tecnologia led que assegure tant la correcta il·luminació dels carrers com aquesta reducció en l'ús d'energia, i per tant, de despesa municipal".

 3 comentaris
Súper viviente del barrio
Súper viviente del barrio
25/02/2017 11:02
Raices

Muchas gracias aparici por no olvidar tus raíces . Este fue El Barrio donde jugabas de pequeño ( calles de barro) y en aquel entonces marqués de val Terra , para saber dónde uno va nunca tiene que olvidar de dónde viene , cosa algo avitual en. Este momento en el que vivimos gracias nueva mente.

Pujar